Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Nisseforeningen

Nisseforeningen er den sjette bildeboken om Reven og Grisungen. Fjompenissen Papp har meldt seg inn i en forening, "Nisser uten genser", og står ute i elva og vasker seg før han skal på det første møtet. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Sendes innen 3 virkedager
Nisseforeningen er den sjette bildeboken om Reven og Grisungen. Fjompenissen Papp har meldt seg inn i en forening, "Nisser uten genser", og står ute i elva og vasker seg før han skal på det første møtet. Han er litt engstelig, og vil gjerne at Reven og Grisungen skal følge ham selv om de ikke er nisser. Det vil de gjerne, særlig da de får høre at det skal være utlodning. Møtet blir ikke helt som Fjompenissen har tenkt seg, og en stund er han så sint at han lukter pepper. Men etterhvert blir han svært fornøyd, særlig når han vinner en fin gevinst.

Bøkene er absurde og surrealistiske og rett og slett herlige! Bjørn F. Rørvik og Per Dybvig har sammen skapt et fantastisk univers der Reven og Grisungen er i sentrum.

De fikk Kulturdepartementets bildebokpris for bøkene om Reven og Grisungen i 2005.

Medlemsvurdering:
Nisseforeningen er en gøyal og morsom bok. Vi møter grisungen og reven som hører en rar fugl synge i bekken. Fuglen viser seg å være Fjompenissen Papp som har fått shampoo i øynene. Han har nemlig blitt æresmedlem i foreningen "Nisser uten genser"! Fordi han ikke tør å gå på møte alene, følger reven og grisungen med. Inne på sletten i skogen møter de selveste julenissen, men også en rekke andre nisser. Jeg syns Fjompenissen er en herlig karakter. Han er stor og rørslig og liker å skryte, men under det tøffe skallet er han ganske enfoldig og redd. Humoren og spenningen holder seg fra begynnelse til slutt. Her er det bare høydepunkter. Illustrasjonene er noe for seg. Enkle og barnslige, men på samme tid finurlige og utrolig morsomme. En flott bok både for små og store.

E.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202261481
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
28 x 21 cm
Serie
Reven og Grisungen

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Kunders vurdering

E
E. – 05.10.2008

– Nisseforeningen er en gøyal og morsom bok. Vi møter grisungen og reven som hører en rar fugl synge i bekken. Fuglen viser seg å være Fjompenissen Papp som har fått shampoo i øynene. Han har nemlig blitt æresmedlem i foreningen "Nisser uten genser"! Fordi han ikke tør å gå på møte alene, følger reven og grisungen med. Inne på sletten i skogen møter de selveste julenissen, men også en rekke andre nisser. Jeg syns Fjompenissen er en herlig karakter. Han er stor og rørslig og liker å skryte, men under det tøffe skallet er han ganske enfoldig og redd. Humoren og spenningen holder seg fra begynnelse til slutt. Her er det bare høydepunkter. Illustrasjonene er noe for seg. Enkle og barnslige, men på samme tid finurlige og utrolig morsomme. En flott bok både for små og store.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nisseforeningen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Grisaldo

Bjørn F. Rørvik
Innbundet 
272,- 299,-
 
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 
Bibelen
Ny!

Bibelen

Kjell Arild Pollestad
Innbundet 
655,- 749,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv