Se hva du har gjort nå!

; Stephan Pastis (Illustratør) ; Stian Omland (Oversetter)

Serie: Timmy Tabbe 2

500 dollar er jo en formue! Timmy Tabbe planlegger umiddelbart å ekspandere med et kontor i Peru. Men først må konkurransen vinnes, og de vanlige hindringene ryddes av veien. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Alliert: Grandtante Sil

Verdens beste allierte, Kjempe, er midlertidig satt ut av spill etter en akeulykke på lekeplassen. Timmy trenger heldigvis ikke se så langt etter en ny medhjelper. Han bor nemlig i et stort hus sammen med mammaen sin og grandtante Sil. Grandtante Sil er passe sprø og passe kul. Hun har oppfunnet Bombom-skohjulet (som ikke er en rulleskøyte, men hjul til å feste på de skoene du allerede har). Mens hun venter på at salget av rulleskoene hun har funnet opp skal ta av, kan hun gjerne stille opp for Kjempe Tabbe AS.

Den store konkurransen

Detektivkonkurransen går ut på å finne igjen en forsvunnet globus. Timmy innkasserer like godt seieren på forskudd, konkurransen tatt i betraktning. MEN han glemmer noe viktig! Han glemmer nemlig å sjekke fristen for påmelding, og når han sjekker er fristen allerede gått ut. Der flagret de 500 dollarene rett ut vinduet … Men Timmy Tabbe driver ikke verdens beste detektivbyrå for ingenting – det er klart det finnes en utvei. Timmy må bare bli kastet ut av skolen først, og deretter komme seg inn på verstingskolen Glouberman-akademiet. De er nemlig så stusslige at de har fått en måneds lengre frist på å melde seg på …

Store utfordringer

Timmy mangler altså ikke utfordringer denne gangen heller, og både vennene, lærerne og moren hans må bare henge med i svingene etter beste evne. Til tross for at det ofte ser litt mørkt ut lander Timmy alltid på beina – denne gangen trygt støttet av sin nye allierte, grandtante Sil.

Timmy Tabbe-serien til Stephan Pastis har gått sin seiersgang over hele verden. Pastis er kanskje bedre kjent som tegneren bak de underfundige Perler for svin-stripene, som blant annet går i Aftenposten (og 600 andre aviser!). Både i stripene og i Timmy Tabbe-bøkene viser han en egen evne til å se på verden fra et befriende annerledes perspektiv. I Timmy Tabbe-bøkene resulterer det i overbevisende karakterskildringer og befriende humor. God lesing!

Pass på å få med deg Timmy Tabbe nr 1 Det ble begått en feil

Fakta