Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Snill, snillere, snill

«Det så ut som om Cornelia og Markus ikke bare var kommet LITT i forkjøpet av innsamlingsaksjonen, men VELDIG MYE. Det klirret nemlig allerede høyt i bøssene deres, og stadig flere kom til for å gi penger. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
«Det så ut som om Cornelia og Markus ikke bare var kommet LITT i forkjøpet av innsamlingsaksjonen, men VELDIG MYE. Det klirret nemlig allerede høyt i bøssene deres, og stadig flere kom til for å gi penger. De var faktisk omringet av mennesker, som mer enn gjerne ville gi.

Helena ble stående og stirre på dem. Og det var ikke et hyggelig stirr, så mye kan jeg si. Det lynte av øynene hennes, munnen var en stram strek, og det var nesten så jeg kunne se hjertet banke hissig under den rosa genseren.»

Bli kjent med Verdens kuleste gjeng! Den ustoppelig Helena. Den pene, men veldig dumme Ivan. Erkenerden Alfred. Og fortelleren Bjørg, som selv syns hun er ultimat kjedelig. Denne gjengen har fått sin egen serie og her har du tredje bok!

Boka er illustrert av Tegnehanne.

Medlemsvurdering:
Min datter Thea på 11 år manglet lesestoff, og jeg bestilte de 4 første bøkene i serien om verdens kuleste gjeng. Det var fulltreff eller "spot on" som 11 åringen sier. Det fnises fra soverommet når ho leser. Bare å bestille resten også fikk jeg beskjed om:) Og det som var litt morsomt var at fortelleren i boka har like døllt navn som meg:)) Jeg gleder meg også til å lese.

Bjørg Tønsberg

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
202
ISBN
9788248919445
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
20 x 14 cm
Serie
Verdens kuleste gjeng 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

B
Bjørg Tønsberg – 28.08.2018

– Min datter Thea på 11 år manglet lesestoff, og jeg bestilte de 4 første bøkene i serien om verdens kuleste gjeng. Det var fulltreff eller "spot on" som 11 åringen sier. Det fnises fra soverommet når ho leser. Bare å bestille resten også fikk jeg beskjed om:) Og det som var litt morsomt var at fortelleren i boka har like døllt navn som meg:)) Jeg gleder meg også til å lese.

M
Mammaen til Iben – 14.01.2016

– Vi hører at datteren min ler høyt inne på rommet når hun leser Verdens kuleste gjeng på senga. Leselyst mellom to permer!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Snill, snillere, snill:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Italia

Arnt Stefansen
Innbundet 
362,- 398,-
 

Logg inn

Handlekurv