Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Snill, snillere, snillest

Selvfølgelig er det ingen ting som går etter planen denne gangen heller. Den ustoppelige Helena, den pene, men dumme Ivan, erkenerden Alfred – og fortelleren Bjørg, som selv syns hun er ultimat kjedelig. Denne gjengen har fått sin egen serie og her har du tredje bok! Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Snill, snillere, snillest


Verdens kuleste gjeng, altså Alfred, Ivan Helena og Bjørg, konkurrerer om å være snillest.

Bjørg og vennene har ikke noe spesielt fore, og tar en tur innom kjøpesenteret i Granlia. Der ser de at de kuleste og mest populære og peneste i klassen, Cornelia og Markus, samler inn penger til fattige barn. Nå tenker du kanskje at Cornelia og Markus umulig kan være så kule, men det rare er at de er faktisk skikkelig kule, og snille. De forteller at de samler inn penger til et barnehjem på Sri Lanka, og at innsamlingsaksjonen starter uka etter – men flinke som de er, har de selvfølgelig startet litt før. Det ser ut som om Cornelia og Markus ikke bare var kommet LITT i forkjøpet av innsamlingsaksjonen, men VELDIG MYE. Det klirrer nemlig allerede høyt i bøssene deres, og stadig flere kom til for å gi penger. De var faktisk omringet av mennesker, som mer enn gjerne ville gi.

Helena på krigsstien
Helena blir stående å stirre på dem. Hun er muligens det mest konkurransedrevne mennesket på jorda. Så typisk Markus og Cornelia og skulle være flinkest, til og med til å være snille! INGEN er snille enn Verdens kuleste gjeng, hevder Helena. Men hvordan skal de klare å bli snillere enn Markus og Cornelia? På skolen får de tildelt hvert sitt barnehjemsbarn som de skal samle inn penger til. Markus og Cornelia får utdelt en nydelig, knusesøt liten jente i gulblomstrete kjole. Bjørg gleder seg til å få ut «sitt» barn – men Verdens kuleste gjeng får utdelt et bilde av en litt møkkete og ganske sur 13 år gammel gutt, som skuler i kameraet. Hvordan skal de nå klare å få samlet inn mer penger enn Cornelia og Markus?? De må legge en plan, en STORSLÅTT plan …

Planen
Selvfølgelig er det ingen ting som går etter planen denne gangen heller. Den ustoppelige Helena, den pene, men dumme Ivan, erkenerden Alfred – og fortelleren Bjørg, som selv syns hun er ultimat kjedelig. Denne gjengen har fått sin egen serie og her har du tredje bok!

Medlemsvurdering:
Min datter Thea på 11 år manglet lesestoff, og jeg bestilte de 4 første bøkene i serien om verdens kuleste gjeng. Det var fulltreff eller "spot on" som 11 åringen sier. Det fnises fra soverommet når ho leser. Bare å bestille resten også fikk jeg beskjed om:) Og det som var litt morsomt var at fortelleren i boka har like døllt navn som meg:)) Jeg gleder meg også til å lese.

Bjørg Tønsberg

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
202
ISBN
9788248917588
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
21 x 15 cm
Nr
8083118
Serie
Verdens kuleste gjeng 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

B
Bjørg Tønsberg – 28.08.2018

– Min datter Thea på 11 år manglet lesestoff, og jeg bestilte de 4 første bøkene i serien om verdens kuleste gjeng. Det var fulltreff eller "spot on" som 11 åringen sier. Det fnises fra soverommet når ho leser. Bare å bestille resten også fikk jeg beskjed om:) Og det som var litt morsomt var at fortelleren i boka har like døllt navn som meg:)) Jeg gleder meg også til å lese.

M
Mammaen til Iben – 14.01.2016

– Vi hører at datteren min ler høyt inne på rommet når hun leser Verdens kuleste gjeng på senga. Leselyst mellom to permer!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Snill, snillere, snillest:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 60,-
Arr
Ny!

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Dypfryst

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 100,-
 

Logg inn

Handlekurv