Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Uhyret i Buckingham Palace

Har du tenkt på hvordan det blir å leve i framtida? Vi får håpe det blir triveligere enn i Uhyret i Buckingham Palace! Der bor Alfred, om omtrent hundre år. Han skal arve tronen, i et land som nesten har gått under.

Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Sendes innen 1 virkedag

Endelig ny bok fra David Walliams!

Har du tenkt på hvordan det blir å leve i framtida? Vi får håpe det blir triveligere enn i Uhyret i Buckingham Palace! Der bor Alfred, om omtrent hundre år. Han skal arve tronen, i et land som nesten har gått under.

Storbritannia, hundre år inn i framtiden: London ligger i ruiner, folket sulter og et dystert mørke har falt over landet. Det er flere tiår siden noen så sola, så det er lite mat. Regjeringen er styrtet, kongen har mistet grepet, og Alfreds elskede mor, Dronningen, sitter i fangenskap i Tower of London. 

Den svakelige og overbeskyttede prins Alfred har aldri vært utenfor Buckingham Palaces trygge murer, men nå skjer det mystiske ting i palasset, og Alfreds liv er i ferd med å endres for alltid. For i ly av nattemørket er det noe mystisk og farlig som lusker rundt i slottets ganger. Og Alfred må samle alt han har av mot for å gjennomføre redningsaksjonen som skal redde både Dronningen og verden. 

Vår tids Roald Dahl
Med sine elleville og hysterisk morsomme bøker har David Walliams tatt barna med storm. Og som alltid: Ingenting er ordentlig morsomt hvis det ikke ligger en kime av alvor bak.

David Walliams er skuespiller og komiker, kanskje mest kjent fra tv-serien Little Britain. Heldigvis for alle som setter pris på gode bøker for barn, har David Walliams tatt med seg sitt unike, komiske talent over i litteraturens verden. Walliams er en mester i å skape klassiske barnehelter og actionfylte historier med humor, satire – og kjærlighet. Bøkene hans er proppfulle av situasjonskomikk, absurde situasjoner og gode replikker, og persongalleriet er mildt sagt fargerikt. Men det er aldri noen tvil om hvor Walliams' sympati ligger. Han er alltid på barnas side!

Hovedpersonene i bøkene hans er gode, omsorgsfulle og smarte barn. De voksne derimot, de får så hatten passer: De er egoistiske, late og mest opptatt av reality på tv. Minner det om en annen stor, britisk forfatter? David Walliams har aldri lagt skjul på at Roald Dahl er hans store litterære idol, og anmelderne sammenligner ofte disse to.

David Walliams debuterte som forfatter i 2008 med The Boy in the Dress. Siden har han toppet bestselgerlistene i Storbritannia og i store deler av resten av verden. Han er flere ganger nominert til Roald Dahl Funny Prize, og bøkene hans er oversatt til 38 språk.

 

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
461
ISBN
9788203269165
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The beast of Buckingham Palace
Format
21 x 14 cm
Nr
8189773

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Uhyret i Buckingham Palace:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lampe

Annet Schaap
Innbundet 
254,- 279,-
 

SVK

Roald Dahl
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv