Vi er i en bok! - Mo Willems

Vi er i en bok!

; Mo Willems (Illustratør) ; Anders Bye (Oversetter)

«Willems har en ekstraordinær evne til å gi sin rosa og grå karakter størst mulig emosjonell bredde, tegnet med den enkleste strek.»

, Library Journals
LE OG KNEKK LESEKODEN

Mo Willems bøker om Elefant & Gisse og Dua er VERDENSKJENTE! Det er fordi de har hjulpet HUNDRE TUSENVIS av barn over hele verden å KNEKKE LESEKODEN. Også er bøkene supermorsomme. Les mer
Vår pris
149,-
Spar
50,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 149,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

LE OG KNEKK LESEKODEN

Mo Willems bøker om Elefant & Gisse og Dua er VERDENSKJENTE! Det er fordi de har hjulpet HUNDRE TUSENVIS av barn over hele verden å KNEKKE LESEKODEN. Også er bøkene supermorsomme. Det er motiverende for en lesestarter. Derfor er slagordet for disse bøkene: LE OG KNEKK LESEKODEN!

VI ER I EN BOK

Flaggskipet i serien om ELEFANT & GISSE heter VI ER I EN BOK! I denne boken oppdager Gerhard og Gisse at de er i en bok! Først er gleden stor, faktisk ganske enorm, men så får Gerhard panikk. Hva skjer når boken tar slutt?

SAGT OM BØKENE

«Aldri før har ordet BANAN fått denne gjengen på 5 år til å le så hjertelig.» - Barnehagepedagog Rita Lie

«Elefant & Gisse er noe av det aller morsomste jeg har lest for mine barn. Vi lo så vi grein, og vi har lest millioner (tar kanskje litt i der) med barnebøker. Dette er faste bøker i hyllen min på ARK Jessheim, og alle med barn burde gi dem en sjanse! :-)» - Linda Ark Jessheim

«På skolebiblioteket har vi alle Elephant & Piggie-bøkene på engelsk. Jeg ble veldig glad da jeg så noen av bøkene på norsk. Kan du vere så snill å lage ALLE bøkene på norsk? Jeg syns di er 100 prosent gøye!!!» - Elev ved Borkedalen skole

«Boka er morsom, tullete, freidig og har varierende tekststørrelse. Dette er et smart og lekent trekk, og motiverer til lesning og gir ikke minst mestringsfølelse hos barn som øver på lesing.» - Alice Nordli ved Sørum bibliotek

SUPERPOPULÆRE

Bøkene har vunnet masse LITTERÆRE priser og ligget på bestselgerlistene i mange land. I Norge er det KOMIKER Anders Bye som har oversatt Elefant & Gisse. Timingen i replikkene sitter perfekt for en god latter.

LESE-START-PAKKE

Det finnes også en herlig lese-start-pakke til den som er i ferd med å knekke lesekoden, her får du sju morsomme Mo Willems bøker til en super pris! Inkludert VI ER I EN BOK! Søk bare på «Lese-start-pakke».

FLERE BØKER AV MO WILLEMS

Er du allerede fan av Mo Willems ELEFANT & GISS
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Figenschou
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk
Sider: 57
ISBN: 9788293335269
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 6-9
Format: 24 x 17 cm
Nr: 8218056
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Willems har en ekstraordinær evne til å gi sin rosa og grå karakter størst mulig emosjonell bredde, tegnet med den enkleste strek.»

, Library Journals

«Det beste som har skjedd så langt på 2000-tallet.»

, The New York Times Book Review

«#1 New York Times bestselger»

, New York Times