Julemysteriene i Kråkeslottet barnehage - Lars Mæhle

Julemysteriene i Kråkeslottet barnehage

julekalender episode 1-24

; Kim Haugen (Oppleser)

Serie: Julemysteriene i Kråkeslottet barnehage 1-24

Julemysteriene i Kråkeslottet barnehage er en adventsfortelling i 24 deler. Produksjonen er et spesialskrevet hørespill hvor vi møter Leon og Live, kjent fra barnehagekrim-serien Mysteriene i Kråkeslottet barnehage. Les mer
Vår pris
399,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 399,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Julemysteriene i Kråkeslottet barnehage er en adventsfortelling i 24 deler. Produksjonen er et spesialskrevet hørespill hvor vi møter Leon og Live, kjent fra barnehagekrim-serien Mysteriene i Kråkeslottet barnehage.
Krise! Kråkeslottet barnehage skal rives! Og det på selveste lille julaften. Gunnhild Griske har kjøpt barnehagen, og vil bygge en blokk der i stedet. Og tjene masse penger. Men Leon og Live, Kråkeslottet barnehages egne detektiver, tar saken. For er det ikke noe mystisk med Gunnhild Griske? Jo. For snart får de høre at Gunnhild Griske har en hemmelighet. Noe som kan hjelpe dem med å redde barnehagen. Men hva er Gunnhild Griskes hemmelighet? I tillegg må barna i barnehagen bryne seg på mange mindre julemysterieri adventstiden. Hvor er julekalenderen? Hvem gjemmer seg i julepynten? og Hvem hadde og-til-slutt-en-kilo-pepper i pepperkakene? Dette er bare noen av mysteriene Leon og Live må løse. Med på detektivlaget får Leon og Live sin helt egen julenisse som heter Leif, en gravemaskin-ekspert som heter Børre og ungdommen Gunnar Griske (sønnen til Gunnhild Griske). For ikke å glemme deres egen sprø detektiv-bestemor! Ja, også Elin og Sven Ingvar - og alle de andre barna i Kråkeslottet barnehage. Men det haster! Vil Leon og Live klare å redde Kråkeslottet barnehage før jul?
Denne filen inneholder alle 24 episodene.