Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den lille prinsen

Den lille prinsen dukker opp i Sahara hvor Saint-Exupéry har nødlandet med flyet sitt. Han forteller om planeten han kommer fra og at har lagt ut på en reise til andre planeter for å finne en venn. Han har besøkt kongen uten undersåtter, den forfengelige mannen, drankeren, forretningsmannen, lyktetenneren og geografen. Les mer

130,-

149,- Spar: 19,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den lille prinsen dukker opp i Sahara hvor Saint-Exupéry har nødlandet med flyet sitt. Han forteller om planeten han kommer fra og at har lagt ut på en reise til andre planeter for å finne en venn. Han har besøkt kongen uten undersåtter, den forfengelige mannen, drankeren, forretningsmannen, lyktetenneren og geografen. På Jorden snakket han med blomster, mennesker og dyr. Til slutt forsvinner den lille prinsen, og Saint-Exupery forstår bedre hva som er viktig og hva som er likegyldig i livet.

Medlemsvurdering:
Eg er stor fan av skodespelaren James Dean, og det var eigentleg gjennom han eg oppdaga denne vakre boka. 'Den lille prinsen' var nemleg Dean si favorittbok og han kunne store delar av den utanatt. Ved gravsteinen hans kan ein stundom finne eksemplar av denne boka, som besøkande har lagt igjen saman med blomar og andre gåver. Barneboka er moglegvis den vakraste boka frå det tjuande århundre! Vaksne såvel som barn vil ha glede av henne. Er du istand til å lese den franske originalen, så gjer for all del det. Men Inger Hagerup er ein fantastis forteljar, og gjer at den norske oversettelsen er blitt utruleg fin den også. Dette er ein enkel historie som det ikkje vil ta deg lang tid å lese. Men det uskuldige og reine synet den vesle prinsen har på verda, vil gjere noko med alle som har eit følsamt hjerte, og du vil nok aldri gløyme denne forteljinga dersom du vel å lese henne. Ho set spor.

Paja

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242127495
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Le petit prince

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

R
Rose-Marie – 07.06.2009

– Forfatteren og bokas jeg-person treffer på den lille prinsen i Sahara etter at prinsen har nødlandet flyet sitt. Prinsen har reist langt i håp om å treffe en venn. Under reisen sin har han vært innom mange forskjellige planeter, og han har bl.a. truffet en dranker, en svært forfengelig mann, en lyktetenner, en forretningsmann og en geograf. Han forteller om disse menneskene, og dermed fremstår talen hans som en fortelling om hva som er viktig og likegyldig her i livet - i en noe naiv fortellerstil. Boka var både søt og nydelig den. Like fullt må jeg innrømme at jeg ble litt skuffet fordi denne boka har vært fremhevet som en liten skatt.

P
Paja – 04.09.2006

– Eg er stor fan av skodespelaren James Dean, og det var eigentleg gjennom han eg oppdaga denne vakre boka. 'Den lille prinsen' var nemleg Dean si favorittbok og han kunne store delar av den utanatt. Ved gravsteinen hans kan ein stundom finne eksemplar av denne boka, som besøkande har lagt igjen saman med blomar og andre gåver. Barneboka er moglegvis den vakraste boka frå det tjuande århundre! Vaksne såvel som barn vil ha glede av henne. Er du istand til å lese den franske originalen, så gjer for all del det. Men Inger Hagerup er ein fantastis forteljar, og gjer at den norske oversettelsen er blitt utruleg fin den også. Dette er ein enkel historie som det ikkje vil ta deg lang tid å lese. Men det uskuldige og reine synet den vesle prinsen har på verda, vil gjere noko med alle som har eit følsamt hjerte, og du vil nok aldri gløyme denne forteljinga dersom du vel å lese henne. Ho set spor.

O
Oda, 8 år – 03.01.2005

– Den lille prinsen bor på en bitte liten planet som kalles en asteroide. En dag reiser han ut i verdensrommet for å besøke en annen planet. Han reiser til mange planeter, og på en av dem møtte han en konge som ikke hadde noen å være konge over. Det er spennende å høre om alle reisene til den lille prinsen og om alle de han møter. Denne cd-en var gøy å høre, og jeg likte den godt. Jeg synes Nils Ole Oftebro var veldig flink til å lese høyt. Han har en fin stemme som det er kjekt å høre på. Jeg vil anbefale boken og cd-en til både barn og voksne.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den lille prinsen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv