Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Farlig midtsommer

Farlig midtsommer handler om hva som skjer i den magiske måneden juni, da det ildsprutende fjellet våkner. Plutselig stiger vannet i Mummidalen og det blir oversvømmelse. Det kommer heldigvis et flytende teater forbi, og Mummifamilien kommer seg om bord. Les mer

244,-

279,- Spar: 35,-

Sendes innen 3 virkedager
Farlig midtsommer handler om hva som skjer i den magiske måneden juni, da det ildsprutende fjellet våkner. Plutselig stiger vannet i Mummidalen og det blir oversvømmelse. Det kommer heldigvis et flytende teater forbi, og Mummifamilien kommer seg om bord. Her innvier den gamle teaterrotta Emma dem i teaterlivets mysterier, og et av høydepunktene er oppførelsen av Mummipappas tragedie i gresk stil. Snusmumrikken dukker også opp med pipe og hatt og 24 adoptivbarn.

Medlemsvurdering:
Ei fantastisk bok! I tillegg alt det som skjer når mummifamilien strander på et teater, får vi følge Snusmumrikken i hans hevn mot hans erkefiende, parkvakten - og hans vanskelige skjebne som følge av den. Snorkfrøken og Mummitrollet møter en forlatt og selvmedlidende filifjonke på selveste sankthansaften, Misa finner sin hylle i livet, og opptil flere blir arrestert. Mummipappas heksameter-dramatikk er fabelaktig. Boka er full av kloke og vakre historier og menneskekunnskap, og den er utrolig morsom! Har dessuten hatt stor nytte av å lese denne boka når jeg sjøl har stått foran farlige ting som for eksempel muntlig-eksamener.

findus

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
142
ISBN
9788202703288
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Farlig midsommar
Format
21 x 13 cm
Serie
Mummitrollet

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

e
ella – 09.11.2008

– Her får man mye Mummi for pengene, hele tre timers begivenhetsrikt drama om Mummifamilien. Det begynner med jordskjelv og oversvømmelse, og Mummifamilien blir tvunget til å forlate hjemmet sitt. De blir kjent med et spøkelseshus, der ingenting er hva det gir seg ut for å være. De driver av sted og oppdager stadig mystiske ting i dette huset. Etter en tid mister de hverandre, og Mummimamma tror hun aldri får se sitt lille Mummitroll igjen. Etter hvert finner de ut at spøkelseshuset er et flytende teater, og Mummipappa prøver seg som dramaregissør. De setter opp et dramastykke. Lydboken passer fra seks år og oppover. Nils Ole Oftebro leser med dramatikk og innlevelse. Uten en bok å se i, tror jeg det er vanskelig for yngre barn og få med seg handlingen. Selv jeg som voksen måtte konsentrere meg. Boken er ikke skummel, men har mange dramatiske scener. Det er stort sett en alvorlig bok, men viser at ingenting kan ødelegge samholdet i Mummifamilien. Mummifamilien opplever mye denne midtsommersnatten, både sammen og hver for seg. Tilfeldigheter fører dem sammen igjen. Etter alt som har skjedd, er det deilig å komme tilbake til huset i Mummidalen igjen.

f
findus – 28.11.2006

– Ei fantastisk bok! I tillegg alt det som skjer når mummifamilien strander på et teater, får vi følge Snusmumrikken i hans hevn mot hans erkefiende, parkvakten - og hans vanskelige skjebne som følge av den. Snorkfrøken og Mummitrollet møter en forlatt og selvmedlidende filifjonke på selveste sankthansaften, Misa finner sin hylle i livet, og opptil flere blir arrestert. Mummipappas heksameter-dramatikk er fabelaktig. Boka er full av kloke og vakre historier og menneskekunnskap, og den er utrolig morsom! Har dessuten hatt stor nytte av å lese denne boka når jeg sjøl har stått foran farlige ting som for eksempel muntlig-eksamener.

f
findus – 21.03.2006

– Ei fantastisk bok! I tillegg til historien om hva som skjer når mummifamilien "strander" på et teater, får vi følge Snusmumrikken i hans hevn mot hans erkefiende, parkvakten (en hevn som viser seg å sette Snusmumrikken selv i en ganske ergerlig situasjon). Snorkfrøken og Mummitrollet møter en selvmedlidende filifjonke på selveste sankthansaften, Misa finner sin hylle i livet, og opptil flere blir arrestert. Mummipappas heksameter-dramatikk er fabelaktig. Boka er full av kloke og vakre historier og menneskekunnskap, og den er utrolig morsom! Har dessuten hatt stor nytte av å lese denne boka når jeg sjøl har stått foran skumle ting som muntlig-eksamener.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Farlig midtsommer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 
Skammen
Ny!

Skammen

Annie Ernaux
Innbundet 
305,- 349,-
 
Berlin
Ny!

Berlin

Helge Jordheim
Innbundet 
437,- 499,-
 

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv