Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Årstamorderen

På festen svermer søte groupies om de lokale bandheltene i Årsta. Dagen etter blir en av jentene funnet drept. Henke, Mikaela og de andre greier ikke å slippe tanken: kunne de ha gjort noe for å hindre det som skjedde? Så skjer det igjen. Les mer

245,-

269,- Spar: 24,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
På festen svermer søte groupies om de lokale bandheltene i Årsta. Dagen etter blir en av jentene funnet drept. Henke, Mikaela og de andre greier ikke å slippe tanken: kunne de ha gjort noe for å hindre det som skjedde? Så skjer det igjen... En samvittighetsløs seriemorder herjer. Hvem er han? Hvorfor dreper han? Sakte nøstes saken opp. En sak der ingen er uskyldig, men bare én er morder... Aktuell og dristig krim fra Nordin.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Mangschou
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
283
ISBN
9788291948706
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
22 x 14 cm

Kunders vurdering

K
Karolinex – 20.03.2009

– Denne boken handler om at den unge jenta, Mikaela, skal ha en fest mens moren er på en ferie i Syden. Hun inviterer en del venner fra skolen, og et band som skal spille. Festen blir ikke slik hun hadde tenkt. For å dekke over egne tabber, beskylder hun en gutt for voldtekt. Hun anmelder det til politiet. Ei jente som var på festen blir meldt savnet og blir funnet død noen dager senere. En festdeltaker mener han så en hvit Saab stå utenfor da han dro fra Mikaelas fest. Denne bilen blir også observert neste gang en ung jente blir drept. I boka blir vi kjent med flere av festdeltakerne og morderen. Alle har løgner de har viklet seg inn i og gjort ting som ikke må bli avslørt. Dette er en meget spennede bok! Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Årstamorderen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Evna

Siri Pettersen
Innbundet 
299,- 329,-

Råta

Siri Pettersen
Innbundet 
299,- 329,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv