Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Detektivjul

limited edition

«– Spennende både for mor og barn! Anbefales sterkt for nysgjerrige barn og foreldre :)»

Bokklubbmedlem

Detektivjul er den ultimate julegaven til alle Detektivbyrå nr. 2-fans, og passer perfekt å kose seg med inne mens snøen laver ned utenfor. I denne eksklusive samleutgaven får du være med hele Norges favorittdetektiver, Tiril, Oliver og Åtto, på tre oppdrag

Les mer

305,-

349,- Spar: 44,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Detektivjul er den ultimate julegaven til alle Detektivbyrå nr. 2-fans, og passer perfekt å kose seg med inne mens snøen laver ned utenfor. I denne eksklusive samleutgaven får du være med hele Norges favorittdetektiver, Tiril, Oliver og Åtto, på tre oppdrag: å spore opp en snømann som har havnet på avveie, på leting etter gullet til en gammel sjørøverkaptein og på jakt etter en helt spesiell diamant, med den beryktede Toffen-ligaen i hælene.

Boken er en samleutgave og består av tre klassiske Detektivbyrå-fortellinger: Jakten på den avskyelige snømannen, Jakten på kaptein Kroghs gull og Jakten på Jungelens dronning. Boka er limited edition, som betyr at den bare er tilgjengelig i 2023.

Jakten på den avskyelige snømannen 
Den styggeste julepynten i hele Elvestad er sporløst forsvunnet fra trappen til Amalie Andersen. Hun ber Detektivbyrå nr. 2 om hjelp, og Tiril, Oliver og Åtto tar saken. Dermed begynner Jakten på den avskyelige snømannen.

Jakten på kaptein Kroghs gull 
Marthe Krogh, tippoldebarnet til den berømte sjørøverkapteinen Conrad Krogh, kommer til detektivkontoret. Hun har hatt et mystisk innbrudd. Ingenting ser ut til å være stjålet, men noen har lagt igjen en blomst på stuebordet. Tiril, Oliver og Åtto må hjelpe henne, og snart kommer de på sporet av en gammel gullskatt. Du får være med på leting etter skatten ved å finne spor, følge ledetråder, knekke koder og løse oppgaver. Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene - og på neste side.

Jakten på Jungelens dronning
Bestefar Franz er oppdagelsesreisende, og har dratt til Afrika for å finne Jungelens Dronning. Noe mer vet ikke Tiril eller Oliver, før de får en hemmelig beskjed om at han trenger hjelp.

Men hvor er bestefar Franz? Og hva i all verden er egentlig Jungelens Dronning?Denne gangen får vi følge Detektivbyrå nr. 2 på en heseblesende og farlig jakt gjennom jungelen, hele tiden med den mystiske Toffen-ligaen i hælene. Og du får være med på jakten ved å finne spor, følge ledetråder, knekke koder og løse oppgaver.Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene - og på neste side.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på over 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet.

 

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
176
ISBN
9788234717406
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
27 x 22 cm
Nr
8220905
Serie
Detektivbyrå nr. 2

Bla i boka

Anmeldelser

«– Spennende både for mor og barn! Anbefales sterkt for nysgjerrige barn og foreldre :)»

Bokklubbmedlem

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Detektivjul:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SVK

Roald Dahl
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv