Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gjengmysteriet

Hunder forsvinner fra nabolaget, og Astrid og Yusuf får en mistanke om at hundene er stålet. Hvorfor vil noen stjele andres hunder? Dette må de finne ut av. Samtidig begynner Ane i klassen til Astrid. Hun ble mobbet på sin forrige skole. Ane blir en del av vennegjengen til Astrid og har en del erfaringer de alle kan dra nytte av!

Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Sendes innen 1 virkedag

Ronaldo er savnet. Astrid og venninnene ser plakaten med bildet av hunden som er forsvunnet, en søt, liten terrier med ørene rett opp. Hun får lyst til å hjelpe. Tenk om hun kan finne hunden og levere den tilbake til familien som savner den?

Samtidig begynner Ane på skolen deres. Ane er en jente Astrid, Ine og Maya ble kjent med på leirskole, og som ble så mobbet, at hun har fått bytte skole. Nå har hun begynt i Astrid sin klasse og blir raskt med i vennegjengen. Etter hvert viser det seg at Ane har noen erfaringer fra den tidligere skolen sin som kan være nyttige!

Det er ting som tyder på at hunden Ronaldo kan være stjålet, så Astrid og vennen Yusuf legger en etterforskningsplan. De finner hunden innelåst, og samtidig finner de ut at det er flere hunder som er forsvunnet, og som «noen» finner og leverer tilbake så snart det er utlyst finnerlønn. Hvem kan stå bak?

Løsningen overrasker alle, og hjelpen kommer fra uventet hold. Ysuf har dessuten problemer med sin gjeng. Noen av gutta har begynt å oppføre seg litt merkelig, og Ysuf skjønner ikke hvorfor.

Gjengmysteriet er en spennende fortelling om gjengmentalitet, mobbing og gruppepress, og om hvor fort gjort det er å ta fryktelig feil av noen ...

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
157
ISBN
9788248930013
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
21 x 14 cm
Nr
8204810
Serie
Blålys 7

Utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gjengmysteriet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Caraval

Stephanie Garber
Innbundet 
244,- 279,-
 
Dropout
99,-

Dropout

Annette Münch
Innbundet 
99,- 279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv