Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jakten på slottets hemmelighet

Tiril og Oliver er på telttur med Åtto da de oppdager et blinkende lys i et av vinduene på det gamle kråkeslottet ute på Ormøya. Hva er det som foregår?Detektivene må finne spor, løse gåter og tyde koder - og leseren kan selv bli med på jakten. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 3 virkedager
Tiril og Oliver er på telttur med Åtto da de oppdager et blinkende lys i et av vinduene på det gamle kråkeslottet ute på Ormøya. Hva er det som foregår?Detektivene må finne spor, løse gåter og tyde koder - og leseren kan selv bli med på jakten. Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene - og på neste side. Jakten går gjennom hemmelige dører, fuktige kjellere og mørke grotteganger.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.
I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.

Medlemsvurdering:
«Alt med denne boka var bra, eg likte alt» seier lesehest på 9år (gutt)

Trude Bertelsen

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
57
ISBN
9788234711527
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
27 x 22 cm
Nr
8215065
Serie
Jakten på
Detektivbyrå nr. 2

Kunders vurdering

T
Trude Bertelsen – 16.08.2018

– «Alt med denne boka var bra, eg likte alt» seier lesehest på 9år (gutt)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jakten på slottets hemmelighet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dropout
99,-

Dropout

Annette Münch
Innbundet 
99,- 279,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv