Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jordskjelv

«Denne vil fenge absolutt alle, uavhengig av alder.», «Norges svar på Hardyguttene», «mild spenning som kan fenge hvem som helst.»

Randaberg 24

Bok nummer 5 i serien Mot og mysterier

Hannah er en dyktig syklist og datter av den lokale politisjefen. Sammen med vennene Einar og Karoline, og hunden Turbo, havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Bok nummer 5 i serien Mot og mysterier

Hannah er en dyktig syklist og datter av den lokale politisjefen. Sammen med vennene Einar og Karoline, og hunden Turbo, havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier.

På toppen av Mørketind finner Hannah, Einar og Karoline to døde mennesker i en fjellhule. I jakten på hvem de to døde var, og hva som skjedde med dem, vikler de tre vennene seg inn i sitt hittil største og mest dramatiske mysterium. Samtidig kommer en gruppe seismologer til Lillehavn for å undersøke de mange, og plutselige, jordskjelvene som har rammet den vesle kystbyen. Er det hele bare en forsmak? Når kommer det største skjelvet?

Mot og mysterier er en spenningsserie for barn og ungdom i alderen 8 til 13 år. Hver bok har et frittstående mysterium og hver bok er knyttet opp mot et naturfenomen. Bøkene kan leses hver for seg, men har et overhengende spenningsmoment. Alle bøkene inneholder Dag Otto Lauritzens råd og historier om mot, motivasjon og viljestyrke knyttet opp mot bokas tematikk.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248929529
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
Mot & mysterier 5

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Denne vil fenge absolutt alle, uavhengig av alder.», «Norges svar på Hardyguttene», «mild spenning som kan fenge hvem som helst.»

Randaberg 24

«Fortsatt kan bøkene anbefales til de yngste ungdommene (.)», «På en kreativ måte greier forfatterne å la naturkreftene bli en inngangsport til mysterier som skjer i småbyen Lillehavn.»

Gjengangeren

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jordskjelv:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv