Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Luxor-mysteriet

"Kunstdetektivene" er midt i blinken for unge krimelskere. Dette er spenning, eventyr, reiseskildring og faktabok på én gang! I disse bøkene følger vi familien Bergvik på ferie til byer i fem land i ulike verdensdeler - fra Italia og Egypt til Kambodsja, USA og Australia. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
"Kunstdetektivene" er midt i blinken for unge krimelskere. Dette er spenning, eventyr, reiseskildring og faktabok på én gang! I disse bøkene følger vi familien Bergvik på ferie til byer i fem land i ulike verdensdeler - fra Italia og Egypt til Kambodsja, USA og Australia. Det er ikke lite de får oppleve, og noen ganger blir det mye skumlere enn de hadde tenkt seg.

Medlemsvurdering:
David, Sissel, Thor og foreldrene deres er i Luxor på ferie. Faren deres er nemlig forfatter og skal skrive bøker om å reise sammen med familien på koselige steder. Dagen etter de dro, kom de til Kairo. Men plutselig møter de en snål engelskmann som anbefaler å dra til Luxor på Alis inn. Så drar de dit, men når Sissel dusjer, ser hun noe som er tagget på speilet. Det er et mysterium som må løses. Derfor undersøker David og Sissel det, men de roter det litt til. Plutselig blir begge to kidnappet og blir tatt til gisler. Så blir de kjent med Alis barn som også var tatt til fange. Greier de noen gang å rømme? -Men hvordan? Les boken og finn ut hva som egentlig skjer! Boka er veldig spennende og morsom.

Ane 8 år

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
140
ISBN
9788203246319
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Format
21 x 16 cm
Priser
Illustrasjonsprisen 2012
Serie
Kunstdetektivene 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

A
Ane 8 år – 17.10.2006

– David, Sissel, Thor og foreldrene deres er i Luxor på ferie. Faren deres er nemlig forfatter og skal skrive bøker om å reise sammen med familien på koselige steder. Dagen etter de dro, kom de til Kairo. Men plutselig møter de en snål engelskmann som anbefaler å dra til Luxor på Alis inn. Så drar de dit, men når Sissel dusjer, ser hun noe som er tagget på speilet. Det er et mysterium som må løses. Derfor undersøker David og Sissel det, men de roter det litt til. Plutselig blir begge to kidnappet og blir tatt til gisler. Så blir de kjent med Alis barn som også var tatt til fange. Greier de noen gang å rømme? -Men hvordan? Les boken og finn ut hva som egentlig skjer! Boka er veldig spennende og morsom.

T
Tore – 28.07.2006

– Er du interessert i mystikk? Skattejakt, krim og spenning? Da passer nok denne boka for deg. I denne boka møter vi David som er på ferie i Egypt sammen med familien sin. Søsknene Sissel og Thor er også med. I starten er alt bare fryd og gammen, men snart blir David og resten av familien innviklet i et spennende og ikke lite skummelt mysterium. Årsaken til dette mysteriet er Egypts skatter fra oldtiden; skatter som er verdt veldig mye, men som er ulovlig å omsette. De må ikke komme i gale hender. Er familien i trøbbel? Hvordan skal det gå med David? Og hva vil skje med skattene? Det kan du lese om i denne spennende boka som passer for alle som er eldre enn 10 år.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Luxor-mysteriet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv