Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mumiemysteriet

Hva er det som skjer på museet i Valleby? Kan det være sant at den egyptiske mumien har blitt levende etter 3000 år? Den lamslåtte nattevakten påstår at han har sett det sine egne øyne. Samme natt som museets mest verdifulle maleri forsvant. Les mer

149,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hva er det som skjer på museet i Valleby? Kan det være sant at den egyptiske mumien har blitt levende etter 3000 år? Den lamslåtte nattevakten påstår at han har sett det sine egne øyne. Samme natt som museets mest verdifulle maleri forsvant... Lasse og Maja setter straks opp farten for å undersøke hva som har skjedd.

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282182188
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Mumiemysteriet
Serie
LasseMajas detektivbyrå

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

O
Oda - 11 år – 27.05.2008

– Dette er nok en bok om Lasse og Majas detektivbyrå. Malerier forsvinner fra musumet, og nattevakten selv sier at han så mumien gjøre det! Kan virkelig den 3000 år gamle mumien ha våknet til liv igjen? Men kjenner vi Lasse og Maja rett tar de saken med en gang, og begynner å lete etter spor... Dette er en spennende barneroman som er lett å lese og har mange fine og morsommme illustrasjoner. Boka er perfekt for små detektiver, eller barn som har lært å lese for ikke så lenge siden! Den er morsom, spennnende, og ikke minst ganske så skummel! 88 siders leselyst! xD

H
HV – 06.12.2005

– Den historien handlar om Lasse og Maja. Dei er dektektiver. I denne boka skal dei løyse eit ran på museet. Ein mumie skal ha stjole eit svært verdfullt maleri. Direktøren har sett dette på videokameraet. Kan mumien ha stjole maleriet eller er det rett og slett nokon andre? Dette får du vete dersom du les boka.
Boka er lett å lese. Kun 88 sider. Det er bilete til på enkelte av sidene. Historien er artig og morosam og spennande, og det er absolutt ei bok som er verdt å lesa. Ho passar for alle i alderen 6 - 12 år. Kos deg med ei gøy bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mumiemysteriet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv