Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mysteriene i Kråkeslottet barnehage

pølser, boller og billetter

Gavebok med tre av bøkene i den populære serien om Leon og Live, Kråkeslottet barnehages helt egne detektiver; Hvem har tatt pølsene? Hvem er bolletyven? Hvor er billetten?

Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Bli med til Kråkeslottet barnehage – der skjer det mye rart!

Gavebok med tre av bøkene i den populære serien om Leon og Live, Kråkeslottet barnehages helt egne detektiver; Hvem har tatt pølsene? Hvem er bolletyven? Hvor er billetten?

Mysteriene i Kråkeslottet barnehage er en herlig serie sjarmerende mini-krim med dagligdagse gåter som alle barn mellom 3 og 6 år vil kunne kjenne seg igjen i.

Hvem har tatt pølsene?
Kråkeslottet barnehage er på tur i skogen. De skal opp til Soltoppen og grille pølser. Men idet de kommer fram, slår en pølsetyv til! Pakka med pølser forsvinner på mystisk vis. Men hvem er den skyldige? Det blir en vanskelig sak for Kråkeslottets egne detektiver, Leon og Live, for sporene leder dem bokstavelig talt på ville veier.

Hvor er billetten?
Kråkeslottet barnehage skal på teater i byen. Gjett om barna gleder seg! Men på T-banen blir det billettkontroll og Sven Ingvar finner ikke igjen billetten. Hvor i alle dager kan den være? Det blir litt av en T-banetur, med leting på alle tenkelige og utenkelige steder. Men ingenting er umulig for Leon og Live, Kråkeslottets egne detektiver!

Hvem er bolletyven?
Det er karneval i barnehagen, full fest med boller og kostymer! Aksel er flink til å telle, han teller ti boller. Akkurat én bolle hver. Men så går brannalarmen, og en bolle forsvinner! Hvem har stukket av med bollen? Kråkeslottet barnehages egne detektiver, Leon og Live, tar saken og løsningen overrasker dem alle...

Lars Mæhle og Odd Henning Skyllingstad har skapt et univers som er urbant og multikulturelt, uten at det gjøres til et hovedpoeng. Dette er mysterier på de minstes premisser. Bøkene er skrevet og illustrert med en lun varme som gjør at også de voksne vil kose seg under høytlesningen. Velkommen til Kråkeslottet barnehage, et sted fullt av hverdagsmysterier, pølser, boller og billetter!

 

Detaljer

Forlag
Ena
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
104
ISBN
9788241952623
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
22 x 18 cm
Nr
8168423
Serie
Mysteriene i Kråkeslottet barnehage

Utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mysteriene i Kråkeslottet barnehage:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Smak!

Ingvild Wedaa Tennfjord
Innbundet 
393,- 449,-
 
Morovers
149,-

Morovers

André Bjerke
Innbundet 
149,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv