Mysteriet med det forbudte bildet

Serie: Blålys 2

Astrids klassevenninne Ine er fortvilet. En nude av henne sprer seg blant gutta på skolen. Sommerspenning med viktig tema fra Hanne Kristin Rohde. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Ine har opprinnelig sendt nakenbildet til sommerflørten Axel, men den som sprer bildet ser ut til å være kjæresten hennes Petter. Og hvordan har han fått tak i bildet? Ine er fortvilet. Det føles som om alle gutta på skolen flirer når hun går forbi, nesten alle har sett bildet.

Astrid vil hjelpe Ine med å finne ut hvem det er som har spredt nakenbildet først. Hun overtaler klassevenninnen til å stole på Yusuf og la ham bli med og undersøke saken. Ekstra delikat blir det når Yusuf innrømmer at han selv har fått bildet på sin mobil, han nekter likevel for å ha delt det videre. Astrid ønsker å tro at han snakker sant. Venninnen stoler derimot ikke på ham. Verre blir det når Ine forsvinner sporløst. Hva har skjedd med henne?

Hanne Kristin Rohde vet etter sine år i Politiet hvor fort det kan gå galt, med noe som i utgangspunktet var uskyldig. Mysteriet med et forbudte bildet er en svært medrivende spenningsroman, som også handler om et viktig tema.

 

Fakta