Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Operasjon Ellemelle

Detektivbyrå nr. 2 har snublet oppi en ekstra stor og vanskelig sak. Hvordan skal de klare å finne skurken med så mange mistenkte? 

Les mer

279,-
Sendes innen 1 virkedag

Alle barnas favorittdetektiver, Tiril, Oliver og deres faste følgesvenn Åtto, i Detektivbyrå nr. 2 har ett nytt oppdrag. Hvem er den mystiske kunsttyven?

Vinteren er nesten over, og snøen er i ferd med å smelte i Elvestad. Da Tiril, Oliver og Åtto finner flere mystiske ting i en snøhaug mistenker de at det har vært brukt til å utføre en forbrytelse. Men hva har egentlig skjedd? 

Detektivbyrå nr. 2 har snublet oppi en ekstra stor og vanskelig sak. Hvordan skal de klare å finne skurken med så mange mistenkte? 

Detektivbyrå nr. 2-gjengen Tiril, Oliver og Åtto ble i 2022 kåret til tidenes beste barnebokkarakterer av Bok 365. I 2023 ble Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes tildelt den gjeve Teskjekjerringprisen for serien som er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene.

Visste du ...
at ordet detektiv kommer fra det engelske ordet detect, som betyr å oppdage. Det er ikke noen aldersgrense for å være detektiv. Det å oppdage eller finne ut ting handler mest om å være nysgjerrig og oppmerksom. 

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
101
ISBN
9788234719103
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
21 x 16 cm
Nr
8222584
Serie
Detektivbyrå nr. 2

Bla i boka

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Operasjon Ellemelle:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv