Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Operasjon Påskelilje

En av Elvestads rikeste menn er frastjålet et verdifullt maleri og tyven var merkelig nok utkledd som en hane under ugjerningen. Politiet har gjort en arrestasjon, men er den mistenkte virkelig skyldig? Maleriet er forsvunnet og den arresterte hevder sin uskyld. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 3 virkedager
En av Elvestads rikeste menn er frastjålet et verdifullt maleri og tyven var merkelig nok utkledd som en hane under ugjerningen. Politiet har gjort en arrestasjon, men er den mistenkte virkelig skyldig? Maleriet er forsvunnet og den arresterte hevder sin uskyld. Klarer Tiril og Oliver å oppklare mysteriet? Et interessant funn utenfor huset til den mistenkte setter etterforskerne i gang.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.
I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.

Medlemsvurdering:
Har ikke bjynt på denne men di andre bøkene vi har elsker datteren min

Torhild Lysholm kristiansen

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
107
ISBN
9788234711299
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
21 x 15 cm
Serie
Detektivbyrå nr. 2 4

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

T
Torhild Lysholm kristiansen – 24.03.2016

– Har ikke bjynt på denne men di andre bøkene vi har elsker datteren min

Oppdag mer

Bøker som ligner på Operasjon Påskelilje:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv