Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Operasjon Rød sløyfe

Politiet i Elvestad etterforsker en serie mystiske tyverier, men overser noen viktige spor. Blant annet at alle husene som det har vært innbrudd i, ser ut til å ha blitt merket på forhånd. Detektivbyrå nr. Les mer

99,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Politiet i Elvestad etterforsker en serie mystiske tyverier, men overser noen viktige spor. Blant annet at alle husene som det har vært innbrudd i, ser ut til å ha blitt merket på forhånd. Detektivbyrå nr. 2 er på saken! Tiril, Oliver og Åtto må ikke bare finne ut hvem som står bak, de må også fange tyvene før de drar fra byen.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad.
I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.

Medlemsvurdering:
Spennende bok som gir leselyst og mestring for nye lesere.

Marit

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Canoa
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293692256
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Serie
Detektivbyrå nr. 2 18

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Marit – 20.01.2021

– Spennende bok som gir leselyst og mestring for nye lesere.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Operasjon Rød sløyfe:

Se flere

Logg inn

Handlekurv