Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Operasjon Tordensky

Igjen skjer det særdeles merkelige tyverier i Elvestad og ingen ser noen sammenheng med de andre rare hendelsene i byen. Bakeren sitter igjen uten gjær, på stranden forsvinner tønnene til den nye badebryggen og i parken forsvinner alle enebærbuskene. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Igjen skjer det særdeles merkelige tyverier i Elvestad og ingen ser noen sammenheng med de andre rare hendelsene i byen. Bakeren sitter igjen uten gjær, på stranden forsvinner tønnene til den nye badebryggen og i parken forsvinner alle enebærbuskene. Tyveriene fortsetter og gjenstandene som blir borte blir bare mer og mer uforståelige. Denne gangen trenger Tiril og Oliver hjelp av sporhunden Åtto for å komme til bunns i saken.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.
I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788234711244
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
Detektivbyrå nr. 2 1

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

S
Solfrid Sjøvoll Liavik – 30.09.2016

– Nok en fantastisk bok om Detektivbyrå nr 2!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Operasjon Tordensky:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv