Handle for 499,- og få med Nissegutt gratis!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Samfunnsfiende nummer to

"Der satt jeg, i et høyrisikofengsel, tiltalt for tyveri, hærverk og dyremishandling... Jeg, samfunnsfiende nummer to!" Unge Nick Diamond blir falskt anklaget for juveltyveri, og havner i fengselscelle med Johnny Powers - Samfunnsfiende Nummer En. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
"Der satt jeg, i et høyrisikofengsel, tiltalt for tyveri, hærverk og dyremishandling... Jeg, samfunnsfiende nummer to!" Unge Nick Diamond blir falskt anklaget for juveltyveri, og havner i fengselscelle med Johnny Powers - Samfunnsfiende Nummer En. Hans eneste sjanse til å slippe fri, er ved hjelp av storebror Tim, verdens dårligste privatdetektiv. Men Mamma Powers og gjengen hennes kommer til å gjøre flukten vanskeligere enn planlagt. Dette er andre lydbok i Anthony Horowitz' detektivsuksess om brødrene Diamond, som driver et detektivbyrå som er alt annet enn en suksess.

Medlemsvurdering:
"Samfunnsfiende nummer 2" er en frittstående bok i serien om brødrene Diamond - Nick & Tim. Du trenger altså ikke å ha lest bok nummer 1: "Falkemalteseren" før du begynner på "Samfunnsfiende nummer 2". Nick er den yngste av brødrene Diamond, og er bare 13 år gammel. Men på tross av sin unge alder er han uhyre smart og løser mysterier ikke engang politiet klarer. Broren Tim er verdens dårligste privatdetektiv. Han er rett og slett håpløs, men man kan ikke la være å gjøre annet enn å elske han for den han er. Boka er veldig underholdende, lettlest og det skjer ting hele tiden. Det er ikke lange tankerekker over hva hovedpersonene tenker. Det er derimot handling hele tiden, og ikke et sekund med kjedsomhet. Hvert kapittel slutter så spennende at du kan ikke hjelpe for det - du bare må lese videre. Svarthumoren preger mye av boka, og slikt liker vi. Men jeg gjorde en feil da jeg begynte å lese "Samfunnsfiende nummer 2" - jeg ikke hadde neste bok klar.

fotoblekka.net

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202810795
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Public enemy number two
Serie
Diamantbrødrene 2

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

f
fotoblekka.net – 02.08.2010

– "Samfunnsfiende nummer 2" er en frittstående bok i serien om brødrene Diamond - Nick & Tim. Du trenger altså ikke å ha lest bok nummer 1: "Falkemalteseren" før du begynner på "Samfunnsfiende nummer 2". Nick er den yngste av brødrene Diamond, og er bare 13 år gammel. Men på tross av sin unge alder er han uhyre smart og løser mysterier ikke engang politiet klarer. Broren Tim er verdens dårligste privatdetektiv. Han er rett og slett håpløs, men man kan ikke la være å gjøre annet enn å elske han for den han er. Boka er veldig underholdende, lettlest og det skjer ting hele tiden. Det er ikke lange tankerekker over hva hovedpersonene tenker. Det er derimot handling hele tiden, og ikke et sekund med kjedsomhet. Hvert kapittel slutter så spennende at du kan ikke hjelpe for det - du bare må lese videre. Svarthumoren preger mye av boka, og slikt liker vi. Men jeg gjorde en feil da jeg begynte å lese "Samfunnsfiende nummer 2" - jeg ikke hadde neste bok klar.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Samfunnsfiende nummer to:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv