Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Stjerneskudd

Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Samtidig satser hun knallhardt som syklist. Sammen med vennen Einar, kjæresten Karoline og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier. 

Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Sendes innen 1 virkedag

Mot, mysterier og et stjerneskudd

Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Samtidig satser hun knallhardt som syklist. Sammen med vennen Einar, hans kjæreste, Karoline, og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier. 

I en hul trestamme finner Hannah og Einar en sekk med ulovlige smuglervarer. Ting tar brått en dramatisk vending da det blir snakk om en kidnapping. Skal de holde seg unna, slik smuglerne ber dem om, eller fortsette undersøkelsene? 

Samtidig jobber Hannah hardt mot det store målet, kretsmesterskapet i sykling. Klarer hun å holde fokus nå som det er så mye som skjer rundt henne? 

Og hva vil skje når de skrur av maskinene som holder moren hennes i live? 

Om serien
Mot og mysterier er en spenningsserie for barn og unge. Hver bok har et enkeltstående mysterium og hver bok er knyttet opp mot et naturfenomen.  Bøkene kan leses hver for seg, men har et overhengende spenningsmoment. 

Alle bøkene inneholder Dag Otto Lauritzens råd og historier om mot, motivasjon og viljestyrke knyttet opp mot bokas tematikk.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk
Sider
199
ISBN
9788248931447
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 15 cm
Nr
8217734
Serie
Mot & mysterier 6

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stjerneskudd:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dropout
99,-

Dropout

Annette Münch
Innbundet 
99,- 279,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv