Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sydney-mysteriet

Familen får trusselbrev, og tør nesten ikke å bevege seg. En gammel kjenning av pappa, Ed, inviterer familien til Australia.
Ed er ikke hjemme, men leiligheten er full av bur med dyr i. Lyset går, de finner Ed i et bur, og det hele er temmelig skummelt. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Familen får trusselbrev, og tør nesten ikke å bevege seg. En gammel kjenning av pappa, Ed, inviterer familien til Australia.
Ed er ikke hjemme, men leiligheten er full av bur med dyr i. Lyset går, de finner Ed i et bur, og det hele er temmelig skummelt. Familien blir utsatt for enda større utfordringer enn tidligere.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242131669
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Serie
Kunstdetektivene 5

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

b
bibliotekar Morten – 15.06.2005

– Her er det action for alle pengene. Med en gang familien har kommet til Sydney, havner de inne i en labyrint fylt med giftige dyr og dødelige farer. Boka har korte kapitler, fra 2 til 6 sider, det er fargetegninger som på en dyktig måte gjør det lettere å lese og forstå handlingen. Forfatteren debuterte i 1992, og har hittil skrevet 24 bøker: prisbelønnet voksenroman, prisbelønte kunsthistorie-fortellinger for barn og ungdom, melankolsk humor, og 2 barnedetektivserier inspinert av forfatterens egen fascinasjon for 5-serien.
Bøkene om kunstdetektivene har like usannsynlig handling som Hardyguttene eller Die Hard. Likevel er det lett å se at det er dyktig gjort. Bøkene er godt håndverk, med gode dialoger og en troverdig jeg-forteller-stemme, og forfatteren er bevisst forholdet mellom det sannsynlige og det dramatiske nivået i handlingen.
Aksel Hennie har lest inn alle fem bøkene i serien for Lydbokforlaget. Jeg synes det er et sunnhetstegn og en kvalitetsgaranti at flere av våre fremste skuespillere leser lydbøker. Spenningslesere fra 8 år og oppover kan få en herlig søvnløs natt med disse bøkene, og trolig beklage at det ikke finnes flere bøker i serien.

L
Li – 09.06.2005

– Hvis du ikke har lest Sydney-mysteriet eller de andre Kunstdetektiv-bøkene allerede, anbefaler jeg deg å gjøre det så fort som mulig. Du har virkelig noe å glede deg til! Sydney-mysteriet er den femte boka i serien om Kunstdetektivene. Som den femte boken, er også denne en veldig spennende bok og det skjer alltid noe hele tiden! Denne gangen blir familien Bergvik utsatt for enda større utfordringer enn tidligere, og situasjonen ser ikke lys ut.
Veldig bra skrevet, det gjelder også de andre 4 bøkene i serien, mysteriet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sydney-mysteriet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv