Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tidevann

«Knallgod krimserie for barn... en regelrett pageturner der hvert kapittel slutter med en cliffhanger så en ikke kan vente med å få lest videre.»

Fædrelandsvennen

Bok nummer 3 i serien Mot og mysterier
Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Samtidig satser hun knallhardt som syklist. Sammen med bestevennen Einar og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Bok nummer 3 i serien Mot og mysterier
Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Samtidig satser hun knallhardt som syklist. Sammen med bestevennen Einar og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier. Denne gangen finner Hannah og Turbo en flaskepost i fjæra, som viser seg å være fra en tysk soldat, datert 8. mai 1945. Tyskerne har gjemt unna det de tok fra Lillehavn under krigen, men to skumle skattejegere fra Oslo kommer til den lille kystbyen, og de vil også ha skatten. Hvem finner gullet og det ukjente Munch-maleriet først?

Mot og mysterier er en spenningsserie for barn og ungdom i alderen 8 til 13 år. Hver bok har et enkeltstående mysterium og hver bok er knyttet opp mot et naturfenomen. Bøkene kan leses hver for seg, men har et overhengende spenningsmoment, hvor svaret kommer i siste bok. Alle bøkene inneholder Dag Otto Lauritzens råd og historier om mot, motivasjon og viljestyrke knyttet opp mot bokas tematikk.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248926764
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Serie
Mot & mysterier 3

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Knallgod krimserie for barn... en regelrett pageturner der hvert kapittel slutter med en cliffhanger så en ikke kan vente med å få lest videre.»

Fædrelandsvennen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tidevann:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv