Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

35 kilo med håp

Georg hater skolen. Han er dårligst i alt, og har dumpet to ganger. Nå er han 14 år gammel og utvist fra sjette klasse. Kan livet bli verre? Alle kjefter. Til og med bestefar Leon som har vært hans gode venn sier han må ta seg sammen. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Georg hater skolen. Han er dårligst i alt, og har dumpet to ganger. Nå er han 14 år gammel og utvist fra sjette klasse. Kan livet bli verre? Alle kjefter. Til og med bestefar Leon som har vært hans gode venn sier han må ta seg sammen. Er det håp for Georg? Desperat og raus historie fortalt slik bare Anna Gavalda kan.

Detaljer

Forlag
Mangschou
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
93
ISBN
9788291948683
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Originaltittel
35 kilos d`espoir
Format
19 x 12 cm

Kunders vurdering

S
S – 21.08.2008

– Anna Gavalda vant bokhandlerprisen for den første novellesamlingen sin. Romanen "Saman er ein mindre aleine", som også er blitt film, er oversatt til nærmere 40 språk og har vært en stor salgsuksses. Denne barneboken lever dessverre ikke opp til en slik suksess, da den mangler den helt store handlingen og nerven. Handlingen spinnes rundt Georg, en gutt som på en veslevoksen måte hater det meste i sin egen tilværelse. Når hans egen bestefar, som frem til nå har vært en romslig fyr, mener at Georg burde skjerpe seg, går det skeis for gutten. Man har på mange måter opplevd denne handlingen før. En gutt som ikke helt får det til på skolen og ellers, men som selvsagt er litt av en unik skapning likevel. Tittelen sier vel en god del i denne sammenhengen, der bestefaren blir en av få som ser potensialet i gutten og hans hender, noe Georgs foreldre på ingen måte behersker. Dette er vennlig og småkoselig, men ikke den helt store boken i sammenligning med "Saman er ein mindre aleine". Men når det er sagt, er dette en god bok av en enda bedre forfatter.

Oppdag mer

Bøker som ligner på 35 kilo med håp:

Barsakh

Simon Stranger
Nedlastbar lydbok 
199,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Dalen

Bernard Minier
Paperback 
199,-
Offer
Ny!

Offer

Jørn Lier Horst
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv