Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Adventures of Tintin 3 Complete Adventures in 1 Volume

Tintin in America

Three classic graphic novels in one deluxe hardcover edition: Tintin in America, Cigars of the Pharaoh, and The Blue Lotus. Les mer

337,-
Innbundet
Sendes innen 7 virkedager
Three classic graphic novels in one deluxe hardcover edition: Tintin in America, Cigars of the Pharaoh, and The Blue Lotus.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Little, Brown & Company
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
192
ISBN
9780316359405
Utgivelsesår
1994
Format
24 x 17 cm
Serie
Tintin Three-in-one v. 1-7

Kunders vurdering

T
TinTin fans – 12.07.2007

– Bøkene er ikke så store som orginal-tegneserien men veldig kjekke å lese, spesielt på grunn av at de er på engelsk. Bare så synd at det kun er laget 7 stykker av disse samlebøkene. "THE BROKEN EAR": Historien starter med at en Fetish-statue blir stjålet fra et museum og erstattet med en forfalskning. TinTin blir nødt til å reise til Spania for å få tak i statuen. Underveis møter han selvsagt farer og får seg en ny venn i General Alcazar. TinTin blir flere ganger arrestert og nesten drept. Til slutt oppdager han den ville stammen med Arumbaya folk samtidig som han blir etterfulgt av spanske banditter. Vil TinTin klare å få tak i statuen igjen? "THE BLACK ISLAND": Eventyret begynner i sør England og fortsetter helt opp til Skottland. Flere episoder i denne fortellingen gjør denne til kanskje en av de beste TinTin historiene. På øya møter han gorillaen Ranko, og han blir truet med pistol og må hoppe utfor et stort stup. Det eneste som mangler på å gjøre historien perfekt er Kaptein Haddock. "KING OTTOKAR'S SCEPTRE": Kong Ottokars scepter blir stjålet av banditter og det blir opp til TinTin og de to politimennene Thompson og Thompson.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Adventures of Tintin 3 Complete Adventures in 1 Volume:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv