Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den fremmede

Kikkerten min beveget seg lydløst på stativet. Jeg hørte suset fra elva. (...) I kveld var det lavt og grublende. (...) Jeg lette blant frukttrærne rundt huset. Tenkte at det kanskje sto noen i skyggene. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Kikkerten min beveget seg lydløst på stativet. Jeg hørte suset fra elva. (...) I kveld var det lavt og grublende. (...) Jeg lette blant frukttrærne rundt huset. Tenkte at det kanskje sto noen i skyggene. Men så ingen ting. Jeg dreide sakte på det ene av de to hjulene som styrer kikkerten. Og plutselig så jeg ham. En svart, sammenkrøpet skikkelse. Det måtte være ham! Han sto på huk inne på kirkegården.

Medlemsvurdering:
"Den fremmede" er en veldig kul bok av Tor Edvin Dahl. Den handler om Miranda som sitter i rullestol, og følger med på alt i kikkerten sin. Hun bor i en liten bygd hvor det aldri har skjedd noe spessielt. Men en dag når hun sitter og ser ut av vinduet sitt, ser hun en fremmed. Det er merkelig, for det er aldri noen turister på denne tiden av året. Mens hun sitter og ser i kikkerten skjer det masse i bygda. Hva har skjesdd med Storråas far? Hva er det Storåa gjør når han kjører ut av bygda på kvelden? og sist, men ikke minst:Hvem er den fremmede?
Miranda prøver og få svar på spørsmåla sine på internett, men klarer hun det? Dette er en veldig kul og spennende bok som alle bare må lese. Anbefalesfor alle som liker spenning!!

The Piraia

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202521684
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

T
The Piraia – 06.11.2005

– "Den fremmede" er en veldig kul bok av Tor Edvin Dahl. Den handler om Miranda som sitter i rullestol, og følger med på alt i kikkerten sin. Hun bor i en liten bygd hvor det aldri har skjedd noe spessielt. Men en dag når hun sitter og ser ut av vinduet sitt, ser hun en fremmed. Det er merkelig, for det er aldri noen turister på denne tiden av året. Mens hun sitter og ser i kikkerten skjer det masse i bygda. Hva har skjesdd med Storråas far? Hva er det Storåa gjør når han kjører ut av bygda på kvelden? og sist, men ikke minst:Hvem er den fremmede?
Miranda prøver og få svar på spørsmåla sine på internett, men klarer hun det? Dette er en veldig kul og spennende bok som alle bare må lese. Anbefalesfor alle som liker spenning!!

M
Mixado – 02.09.2005

– "Den fremmede" er en veldig bra bok av Tor Edvin Dahl. Den handler om Miranda som sitter i rullestol, og følger med på alt i kikkerten sin. Hun bor i en liten bygd hvor det aldri har skjedd noe spessielt. Men en dag når hun sitter og ser ut av vinduet sitt, ser hun en fremmed. Det er merkelig, for det er aldri noen turister på denne tiden av året. Mens hun sitter og ser i kikkerten skjer det masse i bygda. Hva har skjesdd med Storråas far? Hva er det Storåa gjør når han kjører ut av bygda på kvelden? og sist, men ikke minst:Hvem er den fremmede?
Miranda prøver og få svar på spørsmåla sine på internett, men klarer hun det? Dette er en veldig kul og spennende bok som alle bare må lese. Anbefales på det sterkeste!

k
kimy – 20.07.2005

– Historien fåregår på et lite tettsted på bygda. Som alle veit så veit alle hvem alle er på et lite tettsted på bygda. Men i denne bygda så er den en som veit litt mer om dei andre i bygda enn dei fleste og som følger med på alt. Den som følger med er ei jente som er lam i føttene. Plutselig så oppdager hun en fremmed, enn ung gutt hun ikke har sett før. Hun blir veldig nyskjerig på denne gutten. Videre i boken oppdager vi at ikke alt som skjer i bygda er like uskyldigt. Dette er enn litt mystisk bok og det gjør den spennende. Den går inn på følelsen en har når en er tenåring og hvordan det følest å vere lam i beina. Ambefalets til 13-14 åringer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den fremmede:

Fangirl

Rainbow Rowell
Innbundet 
318,- 349,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv