Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Mesterpromperen

"Barn som elsker bæsj og promp, vil trykke denne historien til sitt bryst (...) Fascinerende historie som er fengslende, flott illustrert. Et must!"

Foreldre & Barn

Noen oppdager fremmede land, og blir berømte på den måten. Andre lager flott musikk og blir enda mer berømte. Jeg promper. Den sanne fortellingen om Joseph Pujul - den verdensberømte mesterpromperen fra Marseille. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Noen oppdager fremmede land, og blir berømte på den måten. Andre lager flott musikk og blir enda mer berømte. Jeg promper. Den sanne fortellingen om Joseph Pujul - den verdensberømte mesterpromperen fra Marseille. Det er en stor ære å få folk til å le. Livet kan være kjedelig og trist. Den som kan gjøre mennesker glade, få dem til å glemme alle sorgene og være lykkelige en time eller to, gjør dem en stor tjeneste. Hver eneste kveld kom folk for å se og høre meg. De lo. De jublet. De trampet. De hujet. De datt av stolene. De sto på setene. De brølte.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202567361
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017

Lytt til utdrag

Anmeldelser

"Barn som elsker bæsj og promp, vil trykke denne historien til sitt bryst (...) Fascinerende historie som er fengslende, flott illustrert. Et must!"

Hege Fosser Pedersen, Foreldre & Barn

"Fortellingen er lagt i munnen på hovedpersonen selv, som med underfundighet og varme beretter om sin skjebne og sitt liv. Teksten lever, den skaper nærhet til leseren. Tegningene (...) er svært kreativt satt sammen til velfungerende illustrasjoner(...)"

May Grethe Lerum, VG

"Denne lille prompeboken er en fornøyelse så å si fra ende til annen (...) Selv om rammene for fortellingen er Joseph Pujols bejublede liv og usedvanlige evner, skyldes min begeistring den sårbare undertonen i teksten, der et vidt spekter av følelser som frykt, skuffelse og ensomhet ligger som en grunntone i fortellingen, på tross av mannens suksess og berømmelse."

Guro Havrevold, NUMER

"Original biografi (...) Boka er en festlig kombinasjon av historiebok og kuriøse fortellinger. For barn fra skolealder og oppover".

Marie L. Kleve, Dagbladet

"Mesterpromperen er helt herlig! For en underlig og annerledes bok, gleder meg til å lese den for datteren min på fem år."

Lena Jensen, journalist i Allers

Kunders vurdering

i
ingerlisbethlie@live.no – 14.01.2016

– Artig.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mesterpromperen:

Se flere

Logg inn

Handlekurv