Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den fantastiske Mikkel Rev

Smarte herr Rev lurer ondskapsfulle bønder trill rundt.
Straks det blir mørkt stikker herr Rev av gårde til de tre gårdene i dalen for å skaffe middag til familien sin. Men der gir de ikke fra seg noe frivillig! Hver kveld henter de hagla si og legger seg på lur, men forgjeves. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Ventes til lager 12.03.2024
Smarte herr Rev lurer ondskapsfulle bønder trill rundt.
Straks det blir mørkt stikker herr Rev av gårde til de tre gårdene i dalen for å skaffe middag til familien sin. Men der gir de ikke fra seg noe frivillig! Hver kveld henter de hagla si og legger seg på lur, men forgjeves. Herr Rev redder seg alltid unna. Til slutt bestemmer de seg for å sulte revefamilien ut av hiet. Men de har ikke skjønt hvor utrolig fantastisk Mikkel Rev er, eller hvor langt han går for å redde familien sin ...

Roald Dahl er verdens kanskje mest geniale barnebokforfatter. Barn over hele verden elsker hans hemningsløse, kloke og sprudlende fortellinger.

Medlemsvurdering:
Storkoste meg igjennom hele boka, og lo godt opp til flere ganger av Mikkel revs måte å gjøre ting på. Anbefales varmt!

Anette Hansen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
86
ISBN
9788205481152
Utgave
8. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Fantastic Mr. Fox
Format
24 x 18 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

A
Anette Hansen – 13.04.2016

– Storkoste meg igjennom hele boka, og lo godt opp til flere ganger av Mikkel revs måte å gjøre ting på. Anbefales varmt!

b
basto – 23.01.2010

– "Den fantastiske Mikkel Rev" er den fantastiske Roald Dahl-historien om de tre bøndene Bred, Bisk og Bønne som er grundig lei av at Mikkel Rev forsyner seg grovt av deres høner, ender og kalkuner. De bestemmer for å kverke Mikkel Rev en gang for alle, noe de nesten klarer. Men Mikkel Rev er tross alt en lur rev som har andre planer enn å bli drept. "Den fantastiske Mikkel Rev" er en barnebok i Roald Dahls ånd, som man også finner igjen i de andre barnebøkene hans som f.eks. "Charlie og sjokoladefabrikken", "Heksene" og "Danny og den store fasanjakten". Den er morsom, genialt skrevet og fri fra alt som heter moral. Slik skal de beste barnebøkene være. Anbefales på det sterkeste.

m
margitt – 13.12.2008

– vel - har du lest "Heksene", "SVK" og "Georgs magiske medisin" først, blir du først kanskje litt skuffet over denne boka. Det ble jeg. men vi leste den, og barnet var ikke like skuffet som jeg var i starten. Så jeg tenkte at da fikk vel jeg også skjerpe meg litt og se denne boka for det den faktsik er: en søt, liten historie om Mikkel Rev som lurer alle de stygge menneskene som vil ta livet av ham. Så er det vel godt nok, historien ønskes i hvertfall lest her hjemme mer enn en gang av et barn på åtte år.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den fantastiske Mikkel Rev:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv