Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den fantastiske Mikkel Rev

I hiet under det store treet på den skogkledde åsen bodde herr Rev og kona hans og de fire reveungene deres. Hver kveld dro Rev ned i dalen og hentet den maten de trengte hos gårdbrukerne Bred, Bisk og Bønne. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I hiet under det store treet på den skogkledde åsen bodde herr Rev og kona hans og de fire reveungene deres. Hver kveld dro Rev ned i dalen og hentet den maten de trengte hos gårdbrukerne Bred, Bisk og Bønne. Men der gir de ikke fra seg noe frivillig! Hver kveld henter de hagla si og legger seg på lur, men forgjeves. Selv om Bred, Bisk og Bønne jakter natt og dag med både gevær, spader og gravemaskiner, klarer Herr Rev alltid å redde seg unna. Til slutt bestemmer Bred, Bisk og Bønne seg for å sulte revefamilien ut av hiet. Men herr Rev er en smart fyr.

Medlemsvurdering:
Storkoste meg igjennom hele boka, og lo godt opp til flere ganger av Mikkel revs måte å gjøre ting på. Anbefales varmt!

Anette Hansen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788242125910
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Fantastic Mr. Fox

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

A
Anette Hansen – 13.04.2016

– Storkoste meg igjennom hele boka, og lo godt opp til flere ganger av Mikkel revs måte å gjøre ting på. Anbefales varmt!

b
basto – 23.01.2010

– "Den fantastiske Mikkel Rev" er den fantastiske Roald Dahl-historien om de tre bøndene Bred, Bisk og Bønne som er grundig lei av at Mikkel Rev forsyner seg grovt av deres høner, ender og kalkuner. De bestemmer for å kverke Mikkel Rev en gang for alle, noe de nesten klarer. Men Mikkel Rev er tross alt en lur rev som har andre planer enn å bli drept. "Den fantastiske Mikkel Rev" er en barnebok i Roald Dahls ånd, som man også finner igjen i de andre barnebøkene hans som f.eks. "Charlie og sjokoladefabrikken", "Heksene" og "Danny og den store fasanjakten". Den er morsom, genialt skrevet og fri fra alt som heter moral. Slik skal de beste barnebøkene være. Anbefales på det sterkeste.

m
margitt – 13.12.2008

– vel - har du lest "Heksene", "SVK" og "Georgs magiske medisin" først, blir du først kanskje litt skuffet over denne boka. Det ble jeg. men vi leste den, og barnet var ikke like skuffet som jeg var i starten. Så jeg tenkte at da fikk vel jeg også skjerpe meg litt og se denne boka for det den faktsik er: en søt, liten historie om Mikkel Rev som lurer alle de stygge menneskene som vil ta livet av ham. Så er det vel godt nok, historien ønskes i hvertfall lest her hjemme mer enn en gang av et barn på åtte år.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den fantastiske Mikkel Rev:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv