Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det suser i sivet, eller Hr. Padda fra Paddeborg og vennene hans

Her er historien om dyrene ved elvebredden. Om hr. Vann Rotte som ikke vet noe bedre enn å ro omkring på sin elskede elv. Om hr. Mold Varp som går seg vill i snø og kulde en sen natt i Ville Skogen. Om Grevling Greve som alltid vet hva som må gjøres, og som kjemper tappert for sine gode venner. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 - 10 dager
Her er historien om dyrene ved elvebredden. Om hr. Vann Rotte som ikke vet noe bedre enn å ro omkring på sin elskede elv. Om hr. Mold Varp som går seg vill i snø og kulde en sen natt i Ville Skogen. Om Grevling Greve som alltid vet hva som må gjøres, og som kjemper tappert for sine gode venner. Og om Padda - selvgode og uforbederlige Padda - som er fullstendig gal etter alt som går fort, og roter seg opp i trøbbel hele tiden. Det suser i sivet fra 1908 er en klassiker som står seg i generasjon etter generasjon - en eventyrlig og spennende fortelling om dyrene som bor langs elva. Forfatteren, Kenneth Grahame, begynte fortellingen om herr Padda fra Paddeborg og vennene hans på fireårsdagen til sønnen Alistair. Et par år nektet Alistair å dra på sommerferie av frykt for å gå glipp av historiene. Faren lovet å sende ham én historie i posten hver dag, og det var disse brevene som dannet grunnlaget for boka.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
214
ISBN
9788241904431
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
The wind in the willows
Format
22 x 15 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

H
Helga Søland – 01.06.2021

– En gammel klassiker som holder like godt i dag

A
Audun – 22.04.2021

– Historiene i seg sjølv er gode, men forleggaren har vald å ta ut ein av historiane, så om ein ynskjer ei fullstendig utgåve bør ein velje ei anna utgjeving.

H
Halfdan – 21.09.2006

– Denne historien høver seg nok best for barn i alderen sju-åtte år og oppover. Den handler om Hr. Padda. Han er en padde, men likevel lever han som et menneske. Han har hus og biler, noe som ikke er normalt for en vanlig padde. I løpet av boken er Padda med på mange sprelske eventyr, han havner både i fengsel og i klinsj med gangstere. Alt i alt har han et veldig begivenhetsrikt liv. Vann Rotte og Muld Varp bor også i sivet. De kan ikke sies å ha like innholdsrike liv, men spiller likevel en viktig del i historien. Det oppsiktsvekkende med denne historien er at den handler om dyr som oppfører seg som mennesker. Grunnen til at den ikke passer seg for de aller yngste er at en del av underholdningen går på fengsel og inntrengere - noe som er lettere å forstå for de litt eldre. Men for de litt eldre barna er dette en spennende historie. Finnes også i bokform.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det suser i sivet, eller Hr. Padda fra Paddeborg og vennene hans:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv