Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det suser i sivet

Klassikeren i gavebokutgave som er nyoversatt og fullstendig - med unntak av kapittelet "The Piper at the Gates of Dawn", som det engelske forlaget anså å være mindre viktig for sammenhengen. Illustrasjonene er også nye, både stemningsfulle og humoristiske gjenskaper de det overdådige innholdet, og lever til fulle opp til Grahames både poetiske og viltre tekst. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 1 virkedag
Klassikeren i gavebokutgave som er nyoversatt og fullstendig - med unntak av kapittelet "The Piper at the Gates of Dawn", som det engelske forlaget anså å være mindre viktig for sammenhengen. Illustrasjonene er også nye, både stemningsfulle og humoristiske gjenskaper de det overdådige innholdet, og lever til fulle opp til Grahames både poetiske og viltre tekst. Muldvarpen bestemmer seg en dag for å gi blaffen i vårrengjøringen, og stikker hodet opp av jorda. Der oppe treffer han den sindige og velvillige Rotta, den kloke og rettskafne herr Grevling og ikke minst den avsindig selvtilfredse skrytepaven Padda. Det er Paddas viderverdigheter vi virvles inn i, og som de trofaste vennene stadig må redde ham ut av. Og alt foregår i det fredelige, engelske landskapet der elva flyter sakte.

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
255
ISBN
9788253035239
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
The wind in the willows
Format
25 x 20 cm
Priser
Bastianprisen. Barn og ungdom 2013

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

H
Helga Søland – 01.06.2021

– En gammel klassiker som holder like godt i dag

A
Audun – 22.04.2021

– Historiene i seg sjølv er gode, men forleggaren har vald å ta ut ein av historiane, så om ein ynskjer ei fullstendig utgåve bør ein velje ei anna utgjeving.

H
Halfdan – 21.09.2006

– Denne historien høver seg nok best for barn i alderen sju-åtte år og oppover. Den handler om Hr. Padda. Han er en padde, men likevel lever han som et menneske. Han har hus og biler, noe som ikke er normalt for en vanlig padde. I løpet av boken er Padda med på mange sprelske eventyr, han havner både i fengsel og i klinsj med gangstere. Alt i alt har han et veldig begivenhetsrikt liv. Vann Rotte og Muld Varp bor også i sivet. De kan ikke sies å ha like innholdsrike liv, men spiller likevel en viktig del i historien. Det oppsiktsvekkende med denne historien er at den handler om dyr som oppfører seg som mennesker. Grunnen til at den ikke passer seg for de aller yngste er at en del av underholdningen går på fengsel og inntrengere - noe som er lettere å forstå for de litt eldre. Men for de litt eldre barna er dette en spennende historie. Finnes også i bokform.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det suser i sivet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv