Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Fjodor går bananas

Pappaen til Palle jobber dypt nede i havet. Der reparerer han små og store fisker som ikke virker helt som de skal. En dag i Palles sommerferie kommer pappa hjem med torsken Fjodor. Fjodor svømmer feil vei hele tiden. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Pappaen til Palle jobber dypt nede i havet. Der reparerer han små og store fisker som ikke virker helt som de skal. En dag i Palles sommerferie kommer pappa hjem med torsken Fjodor. Fjodor svømmer feil vei hele tiden. Pappa fester ham i høvelbenken. Nå skal Fjodor repareres! Egentlig liker Palle å hjelpe pappa. I hvert fall helt til Fjodor kom i hus ... Lydboken er lest, produsert og sunget av Espen Beranek Holm. Musikk: Felix Janosa. Oversettelse av musikktekster: Pål H. Christiansen.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202586904
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Serie
Palle og Fjodor 1

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

j
jony – 18.05.2006

– Det blir en intens tid. Fjodor viser seg å være en frekk, kravstor og taktisk fisk, som vil på restaurant og på konsert med Vikingarna. Palle blir rent utslitt av å være fiskevakt, og den eneste trusselen som fungerer er «Nå går vi til akvariet». Da blir Fjodor stille, redd og fornærmet. Når pappa til slutt kommer tilbake, er Fjodor frisk nok til å reise tilbake til havet, og pappa er klar for sommerferie med Palle. Annlaug Auestad har bidratt med søte og fargesterke illustrasjoner, også disse i en naivistisk stil, ikke ulikt Kim Hiorthøys illustrasjoner til Erlend Loes barnebøker. Tilfeldig? Boka hadde uansett tålt enda flere tegninger, selv om det kanskje ville svekket «jeg leser en roman på egen hånd»-aspektet. De nyeste leserne er en lukrativ målgruppe for forlagene. Altfor ofte blir de tilgodesett med gjentrykk av halvgode «klassikere» eller hastverksproduksjoner. Det er på tide å gi dem nyskrevne, annerledes bøker som virkelig får dem til å ville lese mer. «Fjodor går bananas» er en god start.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fjodor går bananas:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv