Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sirkus Mikkelikski

Møt Bolla Pinnsvin, Helene Harefrøken, Nøtteliten og de andre dyra på dyreskolen i denne klassiske Prøysenfortellingen om Mikkels sirkusforestilling.

2014 er Prøysenår, og hva er da mer nærliggende enn å trekke fram de beste barnebøkene hans og gi dem ny klassisk-moderne drakt. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 1 virkedag
Møt Bolla Pinnsvin, Helene Harefrøken, Nøtteliten og de andre dyra på dyreskolen i denne klassiske Prøysenfortellingen om Mikkels sirkusforestilling.

2014 er Prøysenår, og hva er da mer nærliggende enn å trekke fram de beste barnebøkene hans og gi dem ny klassisk-moderne drakt.
Hans Jørgen Sandnes har arbeidet mye både med Alf Pørysens og Anne Cath. Vestlys universer, og her kommer hans livlige, varme, sprell levende sirkus Mikkelikski-illustrasjoner som vil gjøre de kjente og kjære skikkelsene til favoritter hos nye generasjoner barn.

Medlemsvurdering:
Fantastisk god bok, man blir grepet og kan kjenne seg igjen i de ulike dyrs følelser. Denne boken holder min jente på seks år, som akkurat selv har lært å lese, våken til de sene kveldstimer.

Anne Cecilie de Vibe Kittelsen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
139
ISBN
9788205435964
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
25 x 20 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

N
Nenne – 05.11.2018

– Barnebarna henter frem boka ved leggetid og lever seg inn i eventyret. Alf Prøysen bok som var ukjent for meg. En suksess!

A
Anita Fnugg – 31.10.2018

– Veldig bra!

I
Ingunn Omland – 04.11.2017

– Koselig barnebok

A
Anne Cecilie de Vibe Kittelsen – 14.08.2017

– Fantastisk god bok, man blir grepet og kan kjenne seg igjen i de ulike dyrs følelser. Denne boken holder min jente på seks år, som akkurat selv har lært å lese, våken til de sene kveldstimer.

S
Sidsel Platou Aarseth – 13.04.2016

– Som bestemor har jeg benyttet Sirkus Mikkelikski til å gi barnrbarna hvert sitt dyr å identifisere seg med. Så har jeg lest høy for dem, og denne måten å lese akkurat denne perlen av Prøysen på, har vunnet stort gehør hos neste generasjon! Anbefales!

H
Harald Lyder Larsen – 13.04.2016

– Morsom og fengende med flotte illustrasjoner!

H
Hanna – 23.03.2006

– De søte dyrene i denne boken er i full gang med å trene for å bli sirkusartister. Ola trener aller mest. En dag kommer en bil med to skumle karer kjørende. De vil veldig gjerne ha Ola med i sitt sirkus, Ruski og Snuski er villig til å kjøpe rådyret hos Bollerud. Da de ikke får kjøpe må de stjele, de putter han i et bur. De andre dyrene i skogen må hjelpe ham, og de setter i gang en plan. Med Bolla Pinsvin i fronten kan det skje masse. Dette er en koselig bok av Alf Prøysen som barn kommer til å like. Sanger finnes det også i denne boken, så syng med!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sirkus Mikkelikski:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Myren

Arnaldur Indriðason
Paperback 
199,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv