Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

5 kjekke kjæledyrhistorier

Boka inneholder de fem historiene Flodhestens solo, Da Storepus ble vekk, Et dyr i natten, Lukas og lammet og Gi meg en sjanse til. Du får bl.a. høre om en katt som forsvinner i dagevis, et nyfødt lam som ikke vil drikke melk og en kinesisk flodhest som vil synge solo i kirka. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Utsolgt
Boka inneholder de fem historiene Flodhestens solo, Da Storepus ble vekk, Et dyr i natten, Lukas og lammet og Gi meg en sjanse til. Du får bl.a. høre om en katt som forsvinner i dagevis, et nyfødt lam som ikke vil drikke melk og en kinesisk flodhest som vil synge solo i kirka.

Detaljer

Forlag
Landbruksforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
114
ISBN
9788252928235
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Serie
Tornadobok

Kunders vurdering

C
Cornelia – 21.05.2005

– Det er forsåvidt en morsom tanke fra forlagets side, det å utgi flere bøker i samme format med "Kjæledyrhistorier" og "Bursdagshistorier". Og det er ikke noe galt med det. Bakpå boka står det "lær å lese", som om boka er en konkurrent til Damms Leseløver. Dessverre er det små bokstaver hele veien, så det er ikke så lett for nybegynnerne. Men ellers er det oversiktlig og fint, litt få bilder, men morsomme historier fra kjente forfattere. Arne Svingens fortelling var den eneste som ikke falt i smak. Også er det litt rart med flodhest som kjæledyr. Passer for barn fra 6-10 år.

Oppdag mer

Bøker som ligner på 5 kjekke kjæledyrhistorier:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv