Det gavmilde treet - Shel Silverstein

Det gavmilde treet

; Siri Nilsen (Oppleser) ; Siri Nilsen (Oversetter)

EN VERDENSKJENT BARNEBOK-KLASSIKER
«Det gavmilde treet» er forfatter Shel Silversteins mest kjente verk. Boken er oversatt til 40 språk og solgt i over 10 millioner eksemplarer. Mange har denne boken som sin favorittbok. Les mer
Vår pris
129,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 129,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

EN VERDENSKJENT BARNEBOK-KLASSIKER
«Det gavmilde treet» er forfatter Shel Silversteins mest kjente verk. Boken er oversatt til 40 språk og solgt i over 10 millioner eksemplarer. Mange har denne boken som sin favorittbok. Søker du på originaltittelen «The Giving Tree» på nettet så ser du at mange elsker boken så høyt at de har brukt illustrasjoner fra boken til å tatovere seg. Andre har bryllup eller dåp med tema «Det gavmilde treet». For en amerikaner er Shel Silverstein like kjent som Astrid Lindgren er for oss.

VAKKER OG TRIST
«Det gavmilde treet» er en fortelling som får selv voksne menn til å gråte. Shel Silverstein har skapt en lignelse som vil bevege alle som ikke har et hjerte av stein. «Når man har noe på hjertet, når ordet og bildet langt (...)» skrev Mette Hofsødegård da hun anmeldte boken for Aftenposten. Bare de dyktigste språkkunstnere har oversatt boken. I Norge visesanger Siri Nilsen, i Japan Murakami. Det er Siri Nilsens vakre innlesning du hører her, produsert og redigert av Anders Bye.

MILJØPERSPEKTIV
Den som leser DET GAVMILDE TREET glemmer ikke fortellingen. Det er en fabel, en historie om selve livet, like kjent som DEN LILLE PRINSEN internasjonalt. Den kan leses på mange måter, men har fått fornyet aktualitet fordi den på en gripende måte forteller om menneskets forhold til naturen. «Det gavmilde treet» har et sterkt budskap om at vi må ta vare på naturen og ta vare på hverandre.

LÆRERVEILEDNING
En av mange grunner til at «Det gavmilde treet» fortsatt leses av tusenvis av barn hvert år, er at lærere over hele verden bruker den i undervisningssammenheng. Den brukes i flere fag og på forskjellige klassetrinn i hele grunnskolen. En av de unike sidene ved boken er at den i nær sagt enhver gruppe med barn klarer å sette i gang spennende samtaler. Er du lærer så ta en titt på lærerveiledningen vi har laget til «Det gavmilde treet»: https://figenschouforlag.no/for-laerere

Alder: Dette er en såkalt all-alder-
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Figenschou
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788284310152
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The giving tree
Alder: Barn 3-6 Barn 6-9
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger