Det gavmilde treet
Det gavmilde treet - Shel Silverstein

Det gavmilde treet

; Siri Nilsen (Oversetter)

Det gavmilde treet handler om uforbeholden kjærlighet mellom mennesker, og mellom menneskene og naturen. Miljøperspektivet i boka er mer aktuelt i dag enn da den utkom for over 50 år siden. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Klok klassiker – kjøp en bok, plant et tre!

Det gavmilde treet handler om uforbeholden kjærlighet mellom mennesker, og mellom menneskene og naturen. Miljøperspektivet i boka er mer aktuelt i dag enn da den utkom for over 50 år siden.

«Det var en gang et tre ...
og hun elsket en liten gutt.»

‘Det gavmilde treet’ er en historie om selve livet, en historie du sent vil glemme. Det handler om møtet mellom en liten gutt og et tre. Treet gir og gir, det dekker guttens behov for lek og liv, på ulike måter opp gjennom guttens liv, helt til han blir en gammel mann. Denne boka kan du lese om og om igjen hele livet, og oppdage stadig nye ting – i boka, eller kanskje i deg selv.

Bildeboka er en verdenskjent klassiker. Den finnes i millioner av hjem, på et ti-talls forskjellige språk, med lesere i alle aldre. En av mange grunner til at boken fortsatt leses av tusenvis av barn hvert år, er at lærere over hele verden bruker den i undervisningssammenheng. Den brukes i flere fag og på forskjellige klassetrinn i hele grunnskolen. En av de unike sidene ved boken er at den i nær sagt enhver gruppe med barn klarer å sette i gang spennende samtaler. Etter 50 år med klassikerstatus er den endelig oversatt til norsk av visesanger Siri Nilsen. 

Dette er en fortelling som får selv voksne menn til å gråte. Shel Silverstein har skapt en lignelse som vil bevege alle som ikke har et hjerte av stein. ‘Det gavmilde treet’ er en verdensklassiker av samme format som ‘Den lille prinsen’ og ‘Til Huttetuenes land’. Den er utgitt på mer enn 40 språk og trykket i 8,5 million eksemplarer.

 

«Når man har noe på hjertet, når ordet og bildet langt (...)»
Mette Hofsødegård, Aftenposten

 

*Et tre blir plantet hver gang noen kjøper denne boka!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Figenschou
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788293335023
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The giving tree
Alder: Barn 3-6
Format: 27 x 20 cm
Nr: 8160961
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger