Emil fra Lønneberget

komplett samling

; Björn Berg (Illustratør) ; Håvard Bakke (Oppleser) ; Jo Tenfjord (Oversetter) ; Olaf Coucheron (Oversetter)

I denne fine samleboksen får du alle historiene om vår favoritt, Emil i Lønneberget. Les om da han heiste Ida opp i flaggstanga eller var på auksjon i Backhorva - og mye, mye mer. Les mer
Vår pris
379,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 379,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Hurra for Emil!

I denne fine samleboksen får du alle historiene om vår favoritt, Emil i Lønneberget. Les om da han heiste Ida opp i flaggstanga eller var på auksjon i Backhorva - og mye, mye mer.

Astrid Lindgren har skapt en rekke uforglemmelige personer, Pippi, Karlsson på taket, lille Kavring Løvehjerte og mange flere. Likevel er det kanskje Emil i Lønneberget vi er aller mest glade i. Denne intelligente, nysgjerrige og snille gutten klarer alltid på et eller annet vis å havne i trøbbel – selv den mest uskyldige gjerning viser seg å være et hyss, og så ender det i Snekkerboden for Emil.

Perfekt sommerfølge
Her får du alle historiene om ham på lydbok, perfekt følge i bilen eller på senga. Vi blir kjent med Emils familie, med gårdsgutten Alfred og tjenestepiken Lina i en smålandsk idyll. Her er markjordbær, krepsing og kirsebærhøsting - men som alltid hos Astrid Lindgren er det aldri bare idyll. Det handler også om de mørkere siden ved livet i gamle dager: Fattigdom, fyll og uforstand. Emil viser både medfølelse, mot og kløktighet, og er for alltid skrevet inn i lesernes hjerter.

Håvard Bakke leser. Spilletid ca. 5 t 45 min. Anbefalt fra ca. 3 år.

Inneholder bøkene:
Emil fra Lønneberget
Nye spell med Emil fra Lønneberget
Emil fra Lønneberget gir seg ikke
Ida og Emil fra Lønneberget.

Fakta