Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Farlige engler

Weetzie Bat 1-5

Sensuelt og mytisk om den farligste av alle engler ... kjærligheten For første gang er Francesca Lia Blocks glitrende, mørke, postmoderne eventyr fra Los Angeles samlet i én bok. De som allerede har stiftet bekjentskap med romanene om Weetzie Bat og vennene hennes, vil fryde seg over denne skattkisten av en leseropplevelse. Les mer

117,-

129,- Spar: 12,-

Paperback
Utsolgt
Sensuelt og mytisk om den farligste av alle engler ... kjærligheten For første gang er Francesca Lia Blocks glitrende, mørke, postmoderne eventyr fra Los Angeles samlet i én bok. De som allerede har stiftet bekjentskap med romanene om Weetzie Bat og vennene hennes, vil fryde seg over denne skattkisten av en leseropplevelse.Farlige engler gir oss ungdommelige nåtidsskjebner vevet inn i hverandre, balanserende hårfint på den tynne linen som utgjør grensen mellom frykt og begjær, mellom fryd og smerte, hvor alle er sårbare for den farligste engelen av dem alle .;- kjærligheten i alle dens uttrykk og former.Francesca Lia Block skriver utradisjonelt, sensuelt og utfordrende. Farlige engler er en 5-i-ett roman om kjærligheten, Kjærligheten som innebærer den største risiko, men som også lokker med frelse .; eller lindring. Klipp fra omtaler"Transcendent." (The New York Times Book Rewiev)"A senualist's paradise..." (Spin)"Modern and mythic" (The Village Voice)"Enestående punkrock-alve-surfebok av en helt egen dimensjon" (Terje Thorsen, Dagbladet)"Selv om Block beskriver kjærligheten som det store i livet, blir det aldri til sukkerspinnkliss. Ikke med Los Angeles og byens nattsvarte sider som kulisse." (Hege Steinsland, Aftenposten)"Franscesca Lia Blocks bøker er preget av overskudd og originalitet. Dersom man har sansen for denne eventyrlige og fantastiske stilen, er man solgt. Språket flyter fritt i en nærmest eruptiv stil, der eventyret og myten fusjonerer med det hypermoderne og kule." (Siri M. Kvamme, Bergens Tidene)

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
439
ISBN
9788205351127
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
Dangerous angels : the Weetzie Bat books
Format
19 x 12 cm
Serie
The Weetzie Bat books

Kunders vurdering

A
Anna – 19.03.2006

– Fransesca Lia Block var favorittforfatteren min under ungdomsskoletiden (og starten på vgs), og med god grunn. I denne boken møter vi Weetzie Bat, Dirk, Duck, Voodoobaby, og alle de andre rare og fantastiske menneskene i Block's noe surrealistiske verden. Samlingen inneholder bøkene Weetzie Bat (om Weetzie og Dirk's videregående-tid, Weetzie er ei fantastisk rar jente som liker å kle seg i rare hjemmelagde klær og spise bønneburritos, Dirk er den kjekke gutten som alle jentene vil ha, men som egentlig er homofil. Begge er på jakt etter kjærlighet) Baby Be-Bop (Om Dirk før Weetzie), Cherokee Bat and the Goat Guys (Bandet til barna til Weetzie og Dirk (ikke med hverandre), som er mest slinksterkule bandet i hele LA), Voodoobaby (datteren til en heks og mannen til Weetzie som er helt annerledes enn alle i hele verden) og Missing Angel Juan (Voodoobabys kjæreste drar til New York for å finne noe unikt, men Voodoobaby drar etter når hun ikke hører fra ham, og alt er ikke bra).
Denne boken er perfekt for drømmere og sære mennesker som elsker en god bok (eller fem)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Farlige engler:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv