Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Når elefanter gråter ; Hilsen fra Stjerna

Når elefanter gråter: I denne tredje boka om dyrene på den afrikanske savannen, møter vi elefanten Georg fra Den herlige lukta av neshorn og Strutsefant igjen. Denne gang møter han de kranglevorne apekattene Tim og Tom. Les mer

149,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Når elefanter gråter: I denne tredje boka om dyrene på den afrikanske savannen, møter vi elefanten Georg fra Den herlige lukta av neshorn og Strutsefant igjen. Denne gang møter han de kranglevorne apekattene Tim og Tom. Men Georg er ikke like glad og hyggelig som han pleier. Han er på vei til begravelse. Han syns ikke det er rettferdig at barnet hans måtte dø. Og da lurer Tim og Tom på hva rettferdighet egentlig er. Hilsen fra Stjerna: Dette er den fjerde boka om dyrene på den afrikanske savannen. Vi møter igjen elefanten Georg. Det er lenge siden det har regnet, og det er langt til vannhullet. Georg er i ferd med å gi opp.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242135124
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Serie
Leseløve

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

C
Cornelia – 20.04.2005

– Denne lydboka inneholder to av Høllelands mini-leseløver om dyra på savannen, nemlig "Når elefanter gråter" og "Hilsen fra stjerna". Det er bok nummer tre og fire i serien på fem.
"Når elefanter gråter" er ei litt trist bok, både for voksne og barn. Det handler om det som er vanskelig, å miste et barn, noen man er glad i. Og elefanten Georg var forferdelig glad i Stjerna. Apekattene Tim og Tom er søte og underholdende og gjør at det ikke blir for trist.
"Hilsen fra Stjerna" fortsetter fortellingen om Georg og de andre dyra på savannen. Georg er så forferdelig tørst, han har ikke drukket på mange dager. Men med hjelp av andre, går det bra. Fortellingene er søte og musikken er nydelig. Flott å høre på for små og store, men egner seg best fra seks år og oppover siden den tar for seg et sårt tema.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når elefanter gråter ; Hilsen fra Stjerna:

Kant

Jon Fosse
Innbundet 
288,- 329,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv