Nifse Nella og syvstjernen - Unni Lindell

Nifse Nella og syvstjernen

den andre sannheten

; Kaia Huuse (Musiker) ; Frode Berntzen (Musiker) ; Fredrik Skavlan (Illustratør) ; Nils Ole Oftebro (Oppleser)

Serie: Nifse Nella 2

Nifse Nella er et snilt lite spøkelse, men havner stadig i trøbbel fordi hun er så nysgjerrig! Les mer
Vår pris
299,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Lyd-CD
Legg i
Lyd-CD
Legg i
Vår pris: 299,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Hele dagen ligger spøkelsene i Nellas familie på stofflageret i syfabrikken, og venter på at det skal bli natt. Da går barna på spøkelseskolen, mens de voksne er ute og spøker. Men en natt holdt det på gå galt. Midt på svarte natta kom fabrikkeieren til fabrikken, sammen med sin sønn Pinneus Mysac, kun iført pysj. Pinneus hadde nettopp kommet hjem fra Paris etter å ha vært med på Nella for å redde Flinke Fiola, og han tok med farens visakort på turen. Nå skulle han få sin straff: stenges inne i kjelleren i syfabrikken i tre dager for å lære å klippe stoff!


Nella på saken

Det er ingen tvil: Nella må redde Pinneus. Men hun trenger hjelp, og spør klassens nest tøffeste jente (Nella er så klart den barskeste), Tøffe Thilia. Men så skjer det en katastrofe og Tøffe Thilia forsvinner også! Nå er det to stykker Nella må redde. Redningsaksjonen går via syvstjernen til London, der hun nok en gang treffer på de skumle gobelinspøkelsene. Men heldigvis er Pinneus med henne. Vil Nella greie å redde Tøffe Thilia?

"Nifse Nella er en liten heltinne, som ikke lar seg styre.
Helt i Pippi Langstrømpes ånd"

Expressen (Sverige) om Nella og Nattskolen

Tøffe Nella
Sofia Skremmevetti er veldig oppgitt over Nella. Hun er helt umulig, og hun oppdager sannhetene altfor fort. Men Nella har en gave, hun tar ikke ting så tungt. Og da blir det aller meste mye lettere.

"En fulltreffer av en barnebok"
VG om Nella og Nattskolen

Det er planlagt ti bøker i serien om Nifse Nella, og Nifse Nella og syvstjernen er nummer to i serien. Selvom bøkene handler om de samme spøkelsene er det forskjellige historier i hver av dem, og de kan fint leses hver for seg. Bøkene er både koselige å lese høyt, og med passe, korte kapitler å lese høyt.
Nella er nå solgt til ti land og skal reise til barn i hele verden!

Spøkelsesfortellere
Bøkene om Nifse Nella er skrevet av Unni Lindell, og illustrert av Fredrik Skavlan. Da vi ga ut den første boka om Nifse Nella, Nifse Nella og Nattskolen, spurte vi Unni Lindell hvordan hun fant på historien om Nifse Nella.

- Jeg hadde lyst til å lage et helt nytt univers som var morsomt, skummelt, fint og alvorlig. Plutselig en dag bare ramlet navnet Nifse Nella ned i hodet mitt. POFF, sa det inni meg, så dalte Nella liksom ned i hodet mitt med et brak. Det var veldig spennende og stort. Jeg tenkte at hun måtte være et lite dynetrekk, et levende dynetrekk. Så tenkte jeg at jeg ville skrive om familien hennes også, om moren som ble sydd om til kåpe og den skumle onkelen hennes Torres Damask og alle de andre i Syfabrikken. Det var morsomt og litt skummelt å skrive denne historien.

 

 

 

 

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Piratforl.
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 240 Min.
ISBN: 9788281431911
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 6-9
Format: 14 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger