Poff og Pia

en historie om gode venner

; Matthew Q. Jackson (Illustratør)

Bokens handling:
Mamma og Pia har nettopp flyttet fra byen til et koselig hus på landet. Når den snille valpen Poff blir en del av familien, får Pia verdens beste venn. Snart blir de kjent med nabogutten Albert og valpen hans også. Les mer
Vår pris
130,-
Spar
19,-

Veil. pris: 149,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 130,-
Spar: 19,-

Veil. pris: 149,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Bokens handling:
Mamma og Pia har nettopp flyttet fra byen til et koselig hus på landet. Når den snille valpen Poff blir en del av familien, får Pia verdens beste venn. Snart blir de kjent med nabogutten Albert og valpen hans også. Får lille Poff sove om natten når han reiser fra mammaen sin? Hvordan lærer han å slutte og tisse inne? Hva er humleleken? Hvordan går det hos dyrlegen når Poff blir påkjørt av en moped? Og ikke minst: Hva skjer når barna og hundene deres møter den sortkledde heksen i skogen?

Målgruppe:
Målgruppen er barn fra 8-11 år og deres leselystne foreldre. Boken fungerer meget bra til høytlesning, og passer like godt for både gutter og jenter.

Smakebiter:
Du kan lese utdrag fra boken på www.abcbokforlag.no.

Forfatteren:
Finn Harald Røed (født 1968) er fra Kristiansand. Han er utdannet adjunkt og har arbeidet både i grunnskolen og i databransjen. I tillegg har han flere plateutgivelser bak seg. "POFF OG PIA" er hans tredje bokutgivelse.

Annet:
Handlingen kommer naturlig inn på hvordan man behandler og oppdrar en valp, og er dermed både en lærerik og underholdende fortelling. Boken inneholder også to nye barnesanger knyttet til hendelser i handlingen. "POFF OG PIA" er en både varm og spennende bok til å bli glad i for alle barnefamilier som liker hunder. Mer informasjon på www.ABCbokforlag.no.

Fakta