Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sunnaneng

Sunnaneng er en historie om lengsel, håp og fantasier. Sammen med historiene Spiller min lind, synger min nattergal, Tu, tu, tu og Junker Nils av Eika byr denne lydboken på vakre og nostalgiske fortellinger fra en svunnen tid. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Sunnaneng er en historie om lengsel, håp og fantasier. Sammen med historiene Spiller min lind, synger min nattergal, Tu, tu, tu og Junker Nils av Eika byr denne lydboken på vakre og nostalgiske fortellinger fra en svunnen tid. Det handler om fattigdom, om de underjordiske og om heltemot og troskap som overvinner alt, til og med døden.

Inneholder historiene:

1. Sunnaneng

2. Spiller min lind, synger min nattergal

3. Tu, tu, tu

4. Junker Nils av Eika

Medlemsvurdering:
Dette er en av de nydeligste barnebøkene jeg har lest. Her er flere enkeltstående historier, men alle har den samme, vemodige, ettertenksomme tonen. Noe for dagens barn som lett skal ha alt fort og moro. Alle fortellingene var fine, men den aller fineste var tittelnovellen Sunnaneng. To fattige barn rømmer fra sitt miserable liv ved å drømme seg til et bedre sted. I takt med at livet deres blir verre, drømmer de seg mer og mer bort helt til de går inn i landet Sunnaneng og lukker porten. Et barn vil kanskje glede seg over at de fikk det bedre, eller se det fra utsiden og forstå at de døde. En bok som utfordrer fantasien!

Leser

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282182126
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Sunnanäng

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

L
Leser – 11.11.2006

– Dette er en av de nydeligste barnebøkene jeg har lest. Her er flere enkeltstående historier, men alle har den samme, vemodige, ettertenksomme tonen. Noe for dagens barn som lett skal ha alt fort og moro. Alle fortellingene var fine, men den aller fineste var tittelnovellen Sunnaneng. To fattige barn rømmer fra sitt miserable liv ved å drømme seg til et bedre sted. I takt med at livet deres blir verre, drømmer de seg mer og mer bort helt til de går inn i landet Sunnaneng og lukker porten. Et barn vil kanskje glede seg over at de fikk det bedre, eller se det fra utsiden og forstå at de døde. En bok som utfordrer fantasien!

L
Lille My – 23.03.2006

– Som bøkene om Per Pusling og Koste Kari, er også Sunnaneng en bok med korte fortellinger. Men mens de to førstnevnte har sprudlende, morsomme og eventyrlige historier, er Sunnaneng hakket mer alvorlig. Den er kanskje ikke egnet for de yngste barna, men når de begynner å vokse fra de litt mer barnlige bøkene (PP. og KK. er ikke barnslige), kan Sunnaneng egne seg. Tittelhistorien er en vakker, men trist, fortelling om to foreldreløse barn som vandrer hjem i kulden. Plutselig kommer de til et varmt og vakkert sted: Sunnaneng. Her finner de den gleden og lykken de ikke har funnet andre steder. Boken anbefales, også for voksne.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sunnaneng:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv