Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Trøffelhelt

Svein er en liten gris som trives som svin på skogen.


En dag blir idyllen truet av noen skumle høner som vil ta over makta i Svinholt. Landsbyen trenger en trøffelhelt! Og Svein er den eneste som ikke ligger og purker. Les mer

149,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Svein er en liten gris som trives som svin på skogen.


En dag blir idyllen truet av noen skumle høner som vil ta over makta i Svinholt. Landsbyen trenger en trøffelhelt! Og Svein er den eneste som ikke ligger og purker.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202332877
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Serie
Leseløve

Kunders vurdering

j
jojo – 10.11.2005

– Denne er veldig morsom. Boka handler om den bittelille grisen Svein, som er minst av grisene. En dag blir han overfalt av høner som vil overta grisenes skog. Men ingen av de store grisene tror på han, så Svein må kle seg ut som høne for å redde dem.
Historien er ganske enkel, det som gjør boka bra, er forfatterens illustrasjoner og den enorme mengden ordspill på uttrykk som har med griser og høner å gjøre. Temaet er at aksept, vennskap og enighet er bedre enn konflikt og hån. Det handler også om tilhørighet, at det er vanskelig å ikke hjelpe dem som du hører til, uansett hvor slemme de er, og at pgså de små kan ha noe å si. Men det som gjør boka bra og lesverdig, er humoren i ordspillene(der jeg tror at en stor del er uforstålig for barn).

Oppdag mer

Bøker som ligner på Trøffelhelt:

Kant

Jon Fosse
Innbundet 
288,- 329,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv