Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Trollkrittet

Jon finner Trollkrittet og tegner seg en kamerat som heter Sofus. Så lager han en port inn til en eventyrverden. I denne boken kan du lese om alt som skjer der inne. Der får du møte trollet Komle, kong Per den slemme, en snill bestemor, en ugle som heter Anna Susanna både forlengs og baklengs - og mange flere. Les mer

290,-

319,- Spar: 29,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Jon finner Trollkrittet og tegner seg en kamerat som heter Sofus. Så lager han en port inn til en eventyrverden. I denne boken kan du lese om alt som skjer der inne. Der får du møte trollet Komle, kong Per den slemme, en snill bestemor, en ugle som heter Anna Susanna både forlengs og baklengs - og mange flere. Og når alt blir svart eller du er helt sikker på at du ikke finner veien ut av boken, så gjør du det likevel. Zinken Hopp skrev mange barnebøker, og Trollkrittet er den mest kjente. Den kom ut første gang i 1948, så kanskje din bestemor og bestefar leste den da de var små. Han som har laget alle tegningene heter Malvin Neset. Barn i mange land leser denne boken, kanskje du også vil lese den? Eller kanskje noen vil lese den høyt for deg?

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
128
ISBN
9788241904127
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

b
basto – 29.06.2010

– "Trollkrittet" er historien om Jon som en dag finner et magisk trollkritt som en snill heks hadde mistet. Han begynner å tegne en gutt, som viser seg å bli levende. Han heter Sofus og blir Jons nye lekekamerat. Sammen tegner de en dør og begynner å utforske en ny verden med blant annet rare dyr og en snill bestemor. "Trollkrittet" regnes som den eneste sikkelige nonensklassikeren i norsk sammenheng. Den er dessuten også den første historien i norsk barnelitteratur som er fri for opplærende belæring. Den er rett og slett morsomt og herlig historie som passer for alle, også dem over 12 år! Anbefales på det sterkeste!

L
L.H. – 13.03.2006

– I boka "Trollkrittet" av Zinken Hopp møter vi Jon. Jon er en gutt som ikke har så mange venner, men en dag finner han et magisk trollkritt som gjør alt man tegner levende. Med trollkrittet tegner Jon seg en en kamerat som han kaller Sofus og en port inn til eventyrverdnen. Der blr han med på mange eventyr med bl.a. Kong Per den slemme, trollet Komle og den gamle, snille bestemoren.
Denne boka var fantastisk morsom! Den er lett å leve seg inn i siden forfatteren har klart å beskrive både hendelser og personer/figurer svært godt. Boka passer best for barn mellom seks og ti år. Den passer svært godt som lesetrening, men kan også brukes til høytlesing.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Trollkrittet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv