Aru Shah og dommedagsdansen - Roshani Chokshi
Aru Shah og dommedagsdansen - Roshani Chokshi

Aru Shah og dommedagsdansen

; Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Aru er en vanlig skolejente – helt til hun blir virvlet inn i svært uvanlige opplevelser! Aru Shah og dommedagsdansen har hentet tematikk fra hinduistisk mytologi, og byr på høyoktan action. Dette er skikkelig lesemotivasjon! Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Aru bor sammen med moren sin i en by i USA. Moren hennes jobber på Museet for gammel indisk kunst og kultur, og Aru tilbringer mye tid i museet. Hun kjenner de fleste gjenstandene på museet såpass godt at hun med letthet kan guide turister rundt på museet, og vet godt hva hun ikke må røre.

Dårlig beslutning
I høstferien må Aru tilbringe høstferien hjemme, mens moren er på jobbreise. Hun tilbringer timevis på museet sammen med støvete statuer. Men så dukker tre av de snobbete klassekameratene hennes opp på museet på overraskelsesbesøk, og Aru synes hun må imponere dem med ... noe. Aru vil så gjerne imponere, være litt kul. For å tøffe seg går hun med på å tenne den magiske lampen – en av gjenstandene som absolutt ikke må røres.

Ut på en magisk reise
I det lampen tennes, skjer det noe merkelig. Tiden fryses, og en eldgammel demon slipper løs. Demonen har til oppgave å vekke ødeleggelsens gud. Og hva er Arus oppgave i de kosmiske hendelsene som skal utspille seg? Skjebnens ironi er at den som tenner lampen og vekker demonen, også er en kriger som må stoppe den. Før verden går under på dommens dag.

Første bok i en ny serie, perfekt for fans av bøkene om Percy Jackson og Amuletten!

«Har du noen gang lest en bok og tenkt "wow, skulle ønske jeg hadde skrevet den"? For meg er Aru Shah og dommedagsdansen en sånn bok.»
Rick Riordan

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Vigmostad Bjørke
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 383
ISBN: 9788241918353
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Aru Shah and the end of time
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8142645
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger