Dødsmerkene - Veronica Roth
Dødsmerkene - Veronica Roth

Dødsmerkene

; Hilde Lyng (Oversetter)

Serie: Dødsmerkene 1

«Med "Dødsmerkene" viser Veronica Roth at hun har et forfattertalent utenom det vanlige.» - Heartart»

Veronica Roths Divergent-bøker ble umiddelbart bestselgere verden over. ‘Dødsmerkene’ er nok en fulltreffer fra forfatteren, som ennå ikke har fylt 30 år. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Ny slukeroman fra Divergent-forfatter Veronica Roth!

Veronica Roths Divergent-bøker ble umiddelbart bestselgere verden over. ‘Dødsmerkene’ er nok en fulltreffer fra forfatteren, som ennå ikke har fylt 30 år.

På en planet preget av strid har alle innbyggere en særegen gave, et talent som gir dem makt til å endre fremtiden. Den unge gutten Akos er fra det fredselskende landet Thuve, men tas til fange av soldater og føres bort fra familien sin. Han føres til fiendens land Shotet – den grusomme tyrannen Ryz tror at Akos har en svært verdifull gave – nemlig evnen til å spå framtida. 

Den vondeste gaven
Cyra er søsteren til den brutale tyrannen som hersker over Shotet. Cyra har den vondeste gaven av alle – hun føler konstant smerte, men gjennom berøring overfører hun smerten til andre. Hun har altså valget mellom å leve i smerte eller påføre andre smerte – og hun må leve helt uten kroppskontakt. Den onde broren hennes anser henne som et uunnværlig redskap. Gaven hennes er viden kjent, og hun er fryktet. Cyra selv klarer ikke å se noen løsning – men så treffer hun Akos, som kan helt andre ting enn å spå …

Kampen mellom det gode og det onde
I likhet med Divergent-serien handler ‘Dødsmerkene’ også om kampen mellom det gode og det onde. Hvis Cyra og Akos skal overleve, må de samarbeide mot alle odds – eller gå til grunne. Veronica Roth holder leserne fast i en skrustikke, helt til siste side er lest.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Vigmostad Bjørke
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 496
ISBN: 9788241913877
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Carve the mark
Alder: Ungdom
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8095655
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger