Kariba: Elvens hemmelighet
Kariba - James Clarke

Kariba

elvens hemmelighet

; Daniel Clarke (Illustratør) ; Rune R. Moen (Oversetter)

Denne eventyrlig spennende boka klarer du ikke å legge fra deg! Den passer perfekt for alle som liker Amuletten-serien. Benytt juleferien til å forsvinne inn i et spennende eventyr. Kariba handler om nådeløse lykkejegere, om mørk magi og ikke minst om Siku, som vi gjerne skulle vært venn med!

Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Bli med på spennende eventyr i Afrika! Glitrende tegneserie.

Denne eventyrlig spennende boka klarer du ikke å legge fra deg! Den passer perfekt for alle som liker Amuletten-serien. Benytt juleferien til å forsvinne inn i et spennende eventyr! ‘Kariba’ handler om nådeløse lykkejegere, om mørk magi og ikke minst om Siku, som vi gjerne skulle vært venn med!

Se for deg at du må legge ut på en farlig reise langs en av verdens lengste elver ... Siku er en helt vanlig 11-åring. Det tror hun i alle fall selv. Faren hennes jobber på den enorme Kariba-demningen. En dag kommer han ikke tilbake fra jobb. 

Siku og vennen Aksel drar oppover elva for å finne ham. Der venter mange farer: sjørøvere, pengegriske forretningsmenn, nådeløse lykkejegere og mørk magi ... Etter hvert som Siku og Aksel skjønner hvor farlig, fantastisk og magisk verden kan være, aner de også mer og mer om hvilke krefter Siku bærer på inni seg ...

Boka tar nysgjerrigheten på alvor og inviterer leseren med på uventede sprang ut i en verden vi ikke kjente fra før. Dette er virkelig en stor leseopplevelse!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fontini
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 231
ISBN: 9788283730784
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Kariba
Alder: Barn 9-12
Format: 27 x 20 cm
Nr: 8174016
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger